Silo Marked - Bæredygtig og Emballagefri dagligvarebutik i Odense

82.815,99 kr. 118.31% af 70.000,00 kr.

340

crowdfunders
udløbet
Cristiana Cardoso @cristianacardoso

medlem siden 11. oktober, 2019

Om projektet

Silo Marked: Odenses nye emballagefri dagligvarebutik 


Nu kan du glæde dig til åbningen af Odenses første emballagefri dagligvarebutik. Snart åbner Silo Marked, hvor du kan se frem til, at få en helt ny købsoplevelse. Butikkens koncept bliver en alternativ løsning til dig, som er træt af unødvendig engangsemballage og som savner en mere miljøvenlig måde at handle dagligvarer på.


Hos Silo Marked vil du få mulighed for at købe lokale og økologiske fødevarer i løsvægt og uden emballage. Butikken kommer også til at sælge et bredt sortiment af bæredygtige non-food varer såsom hygiejneprodukter, køkkenprodukter og rengøringsudstyr. 


Besøg os og få en købsoplevelse helt uden unødvendig emballage, når vi i midten af februar 2020 åbner dørene på adressen Nørregade 30 i Odense. 

Vores koncept 


Når du handler hos Silo Marked, kan du medbringe dine egne beholdere hjemmefra, eller du kan vælge at købe genbrugelige beholdere i butikken. Du fylder selv dine beholdere med den varemængde, du skal bruge, og når du har vejet dine varer, betales varerne ud fra vægten. 

Hvorfor en emballagefri dagligvarebutik? 


Hos Silo Marked har vi ambitioner om, at være med til at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Den grønne omstilling er vigtigere end nogensinde, og de små bæredygtige valg, vi træffer i vores hverdag, kan have stor indflydelse på både os selv, samfundet og hele verden. 

Når du vælger at handle i en emballagefri butik, reducerer du dit samlede miljøaftryk markant. Dette er der mange grunde til: 

  • Brugen af plastik og andre ressourcer i produktionen reduceres. 

  • Madspild reduceres, da du selv vælger mængden af den enkelte vare, som du køber. 

  • Energiforbrug til transport reduceres, da produkterne indkøbes så lokalt som muligt

  • Brugen af pesticider og kemikalier i landbruget reduceres i kraft af økologi


Silo Marked støtter også op om små og lokale producenter og landbrug, når vi vælger vores leverandører. 

Derudover ønsker butikken at inspirere og hjælpe folk på vej til en sundere madkultur igennem diversitet i vores sortiment og ved at tilbyde information om produkterne, og ved at tilbyde opskrifter og vejledning til brug af produkterne.

Derfor er en emballagefri dagligvarebutik vigtig - og sammen kan vi med Silo Marked gøre en forskel til fordel for et grønnere liv.

Hvorfor crowdfunding? 


For at Silo Marked kan blive til virkelighed, skal der findes finansielle midler til at dække alle de omkostninger, der hører med til opstart af en sådan butik. 

Vi har valgt at starte en crowdfunding, fordi vi synes, at Silo Marked skal være et kollektivt projekt, som skal blive til virkelighed i fællesskab med de mange folk, der ønsker en butik som denne. 

Formålet med Silo Marked er at gøre en reel forskel i folks hverdag, ved at præsentere en lettere måde at handle grønt og bæredygtigt på. Vi ønsker at give alle, der har lyst, muligheden for at være med til at realisere Silo Marked. 

Pengene, der indsamles i vores crowdfunding, vil blive brugt til at købe de siloer, der bliver omdrejningspunktet i butikken. Siloerne er de særlige containere, hvor madvarerne opbevares for at garantere hygiejnestandarderne. 

Støt vores crowdfunding og vær med til at gøre drømmen om Odenses første emballagefri butik til virkelighed. Sammen kan vi gøre en stor forskel. 

Tak for jeres bidrag. Vi glæder os til at se jer i butikken.

Silo Marked

Instagram
Facebook

 


 
10% RABAT I 3 MDR
Minimumsbeløb 50,00 Du får: 10% rabat på alle varer i butikken i 3 mdr fra og med åbningsdagen ? 1 blyant af genbrugspapir (kan hentes fra og med åbningsdagen)
10% RABAT I 9 MDR.
Minimumsbeløb 150,00 Du får: 10% rabat på alle varer i butikken i 9 mdr fra og med åbningsdagen ? 1 blyant af genbrugspapir (kan hentes fra og med åbningsdagen)
10% RABAT I ET HELT ÅR + DIN FØRSTE GLASKRUKKE
Minimumsbeløb 200,00 Du får: 10% rabat på alle varer i butikken i et helt år fra og med åbningsdagen ? 1 glaskrukke 800ml ? 1 blyant af genbrugspapir (kan hentes fra og med åbningsdagen)
10% RABAT I ET HELT ÅR + ZERO WASTE STARTPAKKE (LILLE)
Minimumsbeløb 300,00 10% rabat på alle varer i butikken i et helt år fra og med åbningsdagen ? 1 glaskrukke 800ml ? 1 blyant af genbrugspapir ? 1 bambus tandbørste ? 1 Jute pose (kan hentes fra og med åbningsdagen)
10% RABAT I ET HELT ÅR + ZERO WASTE STARTPAKKE (STOR)
Minimumsbeløb 500,00 Du får: 10% rabat på alle varer i butikken i et helt år fra og med åbningsdagen ? 2 glaskrukker 800ml fyldt med madvarer fra butikken (vælg blandt udvalgte varer) ? 2 blyanter lavet af genbrugspapir ? 2 Bambus tandbørster ? 1 Jute pose ? Billet til arrangementet Food & climate change i Maj 2020 (kan hentes fra og med åbningsdagen)
10% RABAT I ET HELT ÅR + BESØG BUTIKKEN FØR ÅBNINGSDAG
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får: 10% rabat på alle varer i butikken i et helt år fra og med åbningsdagen ? 2 glaskrukker 800ml fyldt med madvarer fra butikken (vælg blandt ALLE varer på nær krydderier) ? 2 bambus tandbørster ? 2 blyanter lavet af genbrugspapir ? 1 Jute pose ? Billet til alle events arrangeret af Silo Marked i et år (kan hentes fra og med åbningsdagen) ? Du kan desuden besøge Silo Marked fra en uge før åbningsdagen
15% RABAT I ET HELT ÅR !! + BESØG BUTIKKEN FØR ÅBNINGSDAG
Minimumsbeløb 2.000,00 Du får: 15% rabat på alle varer i butikken i et helt år fra og med åbningsdagen ? 2 glaskrukker 800ml fyldt med madvarer fra butikken (vælg blandt ALLE varer på nær krydderier) ? 2 bambus tandbørster ? 2 blyanter lavet af genbrugspapir ? 1 Jute pose ? Billet til alle events arrangeret af Silo Marked i et år (kan hentes fra og med åbningsdagen) ? Du kan desuden besøge Silo Marked fra en uge før åbningsdagen
Partnerskaber