Bring Your Baby

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Maja Gry @majabrons

medlem siden 8. maj, 2013

Om projektet

Bring Your Baby er et socialt og kulturelt tiltag, der skal skabe bedre rammer for koncerthungrende forældre på barsel. Ved at støtte Bring Your Baby, støtter du arbejdet for at stable en BYB-koncert på benene en gang om måneden. Koncerter hvor koncerttidspunkt, stemning og lydniveau er babyvenligt. Endvidere vil vi stille en babypasser til rådighed, der kan holde et vågent øje på sovende børn á la BabyBIO.

Bring Your Baby er skabt af musikere, der brænder for musikkens nærvær og skæve hjørner; for original historiefortælling og for tværkunstnerisk arbejde. Bagkvinderne er jazz- og eksperimental-sangerinde Randi Pontoppidan (pt. nomineret til en Steppeulv), trippop-komponist og sanger Maja Gry Brøns og sidst: RebekkaMaria, som vil stå på scenen til Bring Your Baby's første show:


PILOTKONCERT med Bring Your Baby og RebekkaMaria


TORSDAG D. 30. JANUAR KL. 11.00


I Indre By Kulturhus


Læs mere om RebekkaMaria:

RebekkaMaria udgav i starten af 2019 dobbeltsinglen Mormælk med sangene Menneskekrop og Mælkevejen. Det er varm og dansant moderskabspop med tekstuel forankring i biologi, samtidskultur og autobiografi. Sangene sætter ublu ord på forvandlingen fra kvinde til mor og så kvindemor; på den forsvinding og genfinding, der bokser i moderskabet og på den eksistentielle udfordring, det er at være strukket ud som menneske. En slags kvindelig trosbekendelse og manifest.
RebekkaMaria er tidligere kendt som As In RebekkaMaria. Hun har en lang og indholdsrig karriere bag sig med 4-500 liveshows i 13 lande, 6 albums som solist, duo og band. Herudover diverse samarbejder på tværs af landegrænser og genrer – senest bl.a. med koret Korage inkl. Pernille Rosendahl, Sharin Foo m.fl og i en performance om køn og kunst af Philip/Schneider på Børsen. Seneste soloalbum var det kritikerroste ‘Sister Sortie’ i 2010 med bl.a. P3-hittet ‘Corollaceous’ og ‘Oh Solitude.’

Menneskekrop (lyrikvideo): https://youtu.be/zlwH5PyxPMk
Mælkevejen (Spotify): https://open.spotify.com/track/6d8kHegEXqmKjQVPjUKH6G SOME: www.instagram.com/rebekkamarias www.facebook.com/rebekkamariadkPartnerskaber