Lejligheds-Vise-Sange

3.700,00 kr. 148.00% af 2.500,00 kr.

20

crowdfunders
udløbet
Brian Fomsgaard @brianfomsgaard

medlem siden 27. september, 2014

Om projektet

Når jeg oplever noget stærkt, vildt, sørgeligt, dejligt eller sjovt, skriver jeg ofte sange om det for at bearbejde mine indtryk. Jeg er sensitiv og følsom med oplevelser, og sangskrivning er min måde at holde styr på tanker og følelser.

Ovenstående lovsang er et eksempel på en sang, jeg skrev, fordi en overvældende følelse trængte sig på.

Jeg har skrevet mange lovsange, men også en julesang, en salme, en fødselsdagssang, en børnesang, en kærlighedssang, en klagesang, en sang om en fars kærlighed til sine børn osv. 

Jeg vil gerne indspille disse sange, fordi jeg synes det er sjovt og fordi sangene betyder meget for mig selv. Men jeg vil også indspille dem, fordi jeg har en drøm om at sangene kan blive til glæde, gavn og håb for andre. Jeg kalder projektet "Lejligheds-Vise-Sange, fordi der kommer til at være sange, salmer og viser til forskellige lejligheder. Hvad albummet kommer til at hedde i sidste ende, ved jeg ikke endnu.

Drømmen er at indspille sangene live fra en "lidt opstillet koncert" i Christianskirken i Aarhus. Stilen bliver akustisk og ret nedtonet og simpelt.

Lejligheds-Vise-Sange er et Lov-budget projekt, og jeg kommer ikke til at tjene noget på det. Tværtimod kommer det til at koste. Derfor søger jeg din støtte til at realisere mine planer. Jeg har sat målet lidt lavt, men jeg håber på at nå længere end de 2500kr. Jo flere penge jeg har at gøre med, des mere professionel hjælp har jeg råd til.

50kr og derudover modtages med et kram og du bliver inviteret til indspilningskoncerten.

500kr og derover så kommer jeg og synger for/sammen med dig og din forening eller kirke (Hvis du bor udenfor Århus Omegn, skal der nok påregnes kørselsudgifter). Du får naturligvis også en invitation til koncerten.

Alt ud over modtages med kyshånd.

Kærlig hilsner

Brian Fomsgaard Andreasen

 

 

 
Partnerskaber