Startup Consulting - Online rådgivning til iværksættere

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ole Kristiansen @olekristiansen

medlem siden 17. januar, 2020

Om projektet

Startup Consulting - Online rådgiver til iværksættere


Hjælp mig med at starte op, så jeg kan hjælpe andre startups! 
Hvad laver Startup Consulting?

Startup Consulting yder online rådgivning, via Facetime eller Skype, til startups og etablerede virksomheder med forretningsplaner som fokus, så kunderne kan opnå vækst eller realisere deres drømmevirksomheder.
Kunderne er iværksættere, der enten er i idéfasen eller i starten af deres realisering af deres virksomheder og etablerede erhvervsdrivende selvstændige, der drivere deres virksomhed uden en forretningsplan. Virksomhedens kunder kan have brug for enkelte råd, gennemlæsning af deres udkast til forretningsplaner eller hjælp og sparring i  forbindelse med deres arbejde med forretningsplanen.

Differentiering overfor konkurrenter

  1. Prisvenlighed: Mit personlige ønske er, at de fleste iværksættere skal have råd til min rådgivning. Jeg tager ikke overpris, som de alle andre i branchen gør.

  2. Synlighed: Det kan være svært at finde ud af om en rådgivningsvirksomhed virkelig tilbyder forretningsplansrådgivning. Jeg vil direkte markedsføre mig som en og gøre mine services synlige, specielt via digitale medier.

  3. Online rådgivning: I min egen mening en meget undervurderet og underbrugt mulighed. Ved at tilbyde det, bliver min målgruppe også alle iværksættere og selvstændige i Danmark,


Hvem er manden bag Startup Consulting?


Mit navn er Ole Kristiansen, jeg har to dejlige drenge med en betingelsesløst støttende samlever. Jeg er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i entrepreneurship. Jeg har tidligere prøvet mig af som selvstændig før, hvor jeg fejlede gevaldigt. Og jeg mener montrøst stort, så meget at det blev pinligt! Det har jeg lært rigtig meget af og givet mig de nødvendige værktøjer, tålmodighed og modenhed til at kunne klare det meget bedre næste gang. Min uddannelse og erfaring har givet mig en mulighed for at hjælpe andre med at lave deres forretningsplaner. Og det har jeg så gjort efterhånden mange gange i min fritid igennem en lang periode, hvor jeg ellers var igang med en anden uddannelse. Efter jeg stoppede midt i uddannelsen reflekterede jeg over, hvad det var jeg ville, indtil jeg indså, at svaret var lige foran mig! Jeg elsker iværksætteri, forretningsplaner og idéudvikling! Derfor satser jeg nu på at starte Startup Consulting op.

Hvad skal pengene bruges til? 

Etableringen af virksomheden. Meget er allerede skaffet, nu mangler jeg kun det sidste, så jeg kan begynde at hjælpe iværksættere med det jeg er bedst til.
Mangler til etablering:

  • Kontorleje/depositum

  • Kvalitets webcam og høretelefoner

  • Diverse programmer til hjemmesiden

  • Erhvervskonto

  • Inventar

  • Forsikringer

  • Midler til indledende markedsføringsbudget


Hvor langt er jeg nået med min startup?

Forberedelserne til selve at kunne rådgive omkring forretningsplaner er for længst færdig. Min egen forretningsplan er lavet og er blevet gennemlæst af en erhvervskonsulent og godkendt. Markedsføringsplanen er lavet. Jeg er godt igang med hjemmesiden, ,men der mangler nogle artikler til "Gode råd"-bloggen.
Facebook-, LinkedIn-, Twitter- og Instagramsider opretter jeg kort før egentlig etablering.
Det eneste jeg mangler er ovennævnte under "Hvad skal pengene bruges til?". Køb derfor din rådgivning og hjælp mig komme igang, så jeg kan hjælpe dig og mange andre.

Hvorfor crowdfunding gennem Booomerang? 

Jeg krævede ikke betaling de fleste gange, jeg hjalp andre med deres forretningsplaner, da jeg var studerende. Mine kunder var primært venner, familiemedlemmer, også var der deres venner, der havde brug for hjælp med at lave en forretningsplan. Hvis man blander min fejllykkede forsøg på at blive selvstændig første gang med min lange tid som studerende uden næsten ingen anden indtægt (og glem ikke mine børn!), har det medført ingen opsparing og intet andet end mine idéer og evner. Af de grunde vil det være meget svært at overtale en bank, en investor eller lignende til at give mig penge til at starte op. Derudover er jeg alt for utålmodig til at vente på svar fra fonde og andre finansieringsmuligheder.
Derimod er crowdfunding et idéelt sted for mig at søge pengene nu. Hvorfor? For det første vil indsatsen her vil fortælle mig om der er et kundegrundlag til min idé, netop en som dig, der nu er nået så langt med at læse alt, hvad jeg har skrevet indtil videre. Der er vel en grund til at du læser den endnu. For det andet slipper jeg for gæld, så virksomheden kan drives uden den byrde, og til sidst får jeg kunder lige fra starten af.

For at gøre det nemmere for dig at vælge mig til at hjælpe dig med din forretningsplan, om du er på idéfasen eller er etableret selvstændig erhvervsdrivende, har jeg halveret min pris. Alle mine ydelser finder du under Incitamenter, så vælg en og få min hjælp!

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, har jeg oprettet en mail, så jeg kan svare dem. Skriv her eller få mailen her: booomerang@startupconsulting.dk

 
Partnerskaber