Skandinaviske møbler lavet af vandrør og råt træ

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
michellamoreno @michellamoreno

medlem siden 9. februar, 2020

Om projektet

Vi er Simple Racks og vi vil gerne rykke naturens charmen i form af møbler ind i skandinaviske hjem. Det gør vi ved at beholde så meget af træets natur som overhovet muligt. Vi bibeholder derfor knaster og bark for at skabe et råt møbel. Alle vores møbler er sammensat af sorte 3/4 tomme vandrør og douglas træ. Vi procedere alle møblerne selv og udvælger træet nøje til vores møbler. Vi skær, høvler, sliber og oliere selv træet selv.


Udover træmøbler laver vi også tøjstativer af vandrør. Det gør vi for at skabe et anderledes look til garderoben. Vi laver både stativer til væg, loftet,


Vores formål her på kickstarter er at få kapital til at kunne markedsføre os selv. Vi har ikke rådighed økonomisk til at kunne tilsidesætte penge til markedsføring. Før at flere kan få vores møbler i deres hjem har vi brug for kapital til annoncering. Vi har allerede et varelager som er betalt og ved hvert salg sørger vi for at fylde op af det der er solgt.  Vi vil gerne skabe et større kendskab til vores brand og de møbler vi laver.


Simple Racks består af Frederik som er dygtig til salg, at lave nye designs, finde løsninger og kreere dem. Den anden del af teamet består af Michella, som er dygtig til salg, markedsføring, billeder og økonomi. Vi står begge for at lave alle møbler, pakke og leverer dem.


Vi håber at I kan se potentielle i vores virksomhed og at I vil hjælpe os med at øge kendskabet til vores brand.


Vi fremstiller alle møblerne selv, og vi betaler ikke løn til os selv endnu. Alt, hvad vi tjener, går ind i virksomheden. Men vi bliver udfordret af vores manglende kapital til markedsføring. Hvis vi ikke begynder at få finansiering til det, er det svært at øge kendskabet til vores brand. Vi har allerede lageret fyldt og fuldt betalt af os selv, så der er ingen risiko for, at projektet ikke kan fortsætte. Vi har to års garanti, så hvis der er problemer med produktet, kan du altid kontakte os. Vi er bare nødt til at sprede ordet nu, og til det har vi brug for din hjælp til økonomisk.

Partnerskaber