Bogen med "De gule sider" - En Olsen banden skat

457.676,78 kr. 339.02% af 135.000,00 kr.

1038

crowdfunders
udløbet
olsenbandenfanklubdk @olsenbandenfanklubdk

medlem siden 10. februar, 2020

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Fie
Minimumsbeløb 50,00 Her kan du lige som Fie støtte op om en god sag. Du får et stort tak fra alle Olsen banden fans
Børge
Minimumsbeløb 399,00 Her bestiller du og modtager bogen, når den er færdig i trykken, forventet i midten af november. Beløbet er inkl. fragt
Yvonne
Minimumsbeløb 449,00 Bogen plus en særlig tak til dig inde i bogen. Her bestiller du bogen og får dit navn med i en særlig tak til sidst i den. Du modtager bogen, når den er færdig i trykken, forventet i midten af november. Beløbet er inkl.fragt
Kjeld
Minimumsbeløb 900,00 Her modtager du udover bogen med dit navn i som særlig tak også den helt unikke guld kop, som fanklubben gav til alle VIP gæster ved Olsen banden 50års galla i 2018.
Benny
Minimumsbeløb 1.000,00 Her modtager du udover bogen med dit navn i som særlig tak også den helt særlige plakat, som blev sendt ud som invitation til alle inviterede til Bahs 70års fødselsdag.
Egon
Minimumsbeløb 3.000,00 Her får du udover bogen med dit navn i som særlig tak, en helt unik mulighed for at inviterer 19 venner, kollegaer eller familie medlemmer til en helt unik dag hos Nordisk film. I starter dagen med en personlig rundvisning på Olsen banden udstillingen med minimum 2 af Olsen banden fanklubbens bestyrelses medlemmer. Efter rundvisningen vil I få den helt unikke mulighed at se en Olsen banden film efter eget valg i Nordisk films egen test biograf, nemlig Kinografen. Max 20 personer.
Det store kup
Minimumsbeløb 5.000,00 Her får du udover bogen med dit navn i som særlig tak, en helt unik mulighed for at inviterer 49 venner, kollegaer eller familie medlemmer til et foredrag om Olsen banden. Næstformand i Olsen banden fanklub DK Mikael Johansen har lavet sit eget Olsen banden foredrag, hvor han livligt fortæller om hans syn på og tid med Olsen banden. Du vælger selv hvor foredraget skal afholdes, Mikael møder op og underholder Jer. Det må ikke være med et offentligt arrangement med betalende gæster.
Partnerskaber