Bogen med "De gule sider" - En Olsen banden skat

457.676,78 kr. 339.02% af 135.000,00 kr.

1038

crowdfunders
udløbet
olsenbandenfanklubdk @olsenbandenfanklubdk

medlem siden 10. februar, 2020

Om projektetDenne bog kommer ikke i handlen efterfølgende, ønsker du at have den, så er den eneste måde at købe den lige her.

Den første Olsen banden film starter med, at banden kommer gående over vejen for at tømme kassen i den lille købmand, men sådan havde det slet ikke behøvet at starte....

Når Henning Bahs og Erik Balling skulle lave en ny Olsen banden film, så satte Bahs sig ved skrivemaskinen og skrev sine ideer ned på kladde papir, disse kladder var altid på gult papir.
Det var tanker og ideer til, hvordan Olsen bandens næste kup kunne foregå.
Det var ikke sikkert, at ideen kom med i filmene, eller også blev de lagt til side til en anden Olsen banden film, eller måske et helt andet produkt.

Vi i Olsen banden fanklub DK er så heldig at have fået fingre i en bunke af disse gule sider, som vi nu også tilbyder dig at få adgang til.
Med stor hjælp fra Booklab (Forlaget som gav os den store Olsen banden bog i 2018) kan vi nu endelig udgive ”Bogen med ”De gule sider” – En Olsen banden skat”.

Bogen vil indeholde de bedste af de gule sider, vi er i besiddelse af.
Dem som kender fanklubben ved, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, og det gør vi heller ikke denne gang.
Bogen kommer til at være en lækker udgivelse, som vil matche og passe rigtig godt ind ved siden af Christians Mongaards Olsen banden bog.
Det bliver en hardcover udgave, med 150grams sider, hvor hver enkelt af de gule sider bliver affotograferet og fotobehandlet professionelt, af den samme fotograf som lavede samme arbejde med de få sider som var i Olsen banden bogen.

Som nævnt så bliver denne vej den eneste mulighed for at købe bogen.
Det vil sige, at der bliver trykt en bog til hver af dem som køber den og ikke flere end det.

Så ønsker du at få dette unikke indblik i, hvordan en Olsen banden film blev til, så er det nu du har chancen.
Fie
Minimumsbeløb 50,00 Her kan du lige som Fie støtte op om en god sag. Du får et stort tak fra alle Olsen banden fans
Børge
Minimumsbeløb 399,00 Her bestiller du og modtager bogen, når den er færdig i trykken, forventet i midten af november. Beløbet er inkl. fragt
Yvonne
Minimumsbeløb 449,00 Bogen plus en særlig tak til dig inde i bogen. Her bestiller du bogen og får dit navn med i en særlig tak til sidst i den. Du modtager bogen, når den er færdig i trykken, forventet i midten af november. Beløbet er inkl.fragt
Kjeld
Minimumsbeløb 900,00 Her modtager du udover bogen med dit navn i som særlig tak også den helt unikke guld kop, som fanklubben gav til alle VIP gæster ved Olsen banden 50års galla i 2018.
Benny
Minimumsbeløb 1.000,00 Her modtager du udover bogen med dit navn i som særlig tak også den helt særlige plakat, som blev sendt ud som invitation til alle inviterede til Bahs 70års fødselsdag.
Egon
Minimumsbeløb 3.000,00 Her får du udover bogen med dit navn i som særlig tak, en helt unik mulighed for at inviterer 19 venner, kollegaer eller familie medlemmer til en helt unik dag hos Nordisk film. I starter dagen med en personlig rundvisning på Olsen banden udstillingen med minimum 2 af Olsen banden fanklubbens bestyrelses medlemmer. Efter rundvisningen vil I få den helt unikke mulighed at se en Olsen banden film efter eget valg i Nordisk films egen test biograf, nemlig Kinografen. Max 20 personer.
Det store kup
Minimumsbeløb 5.000,00 Her får du udover bogen med dit navn i som særlig tak, en helt unik mulighed for at inviterer 49 venner, kollegaer eller familie medlemmer til et foredrag om Olsen banden. Næstformand i Olsen banden fanklub DK Mikael Johansen har lavet sit eget Olsen banden foredrag, hvor han livligt fortæller om hans syn på og tid med Olsen banden. Du vælger selv hvor foredraget skal afholdes, Mikael møder op og underholder Jer. Det må ikke være med et offentligt arrangement med betalende gæster.
Partnerskaber