Unik mulighed for at få indblik i ellers ukendt område: 35 dages solo Slow Travel på 808 km fra nord til syd Taiwan

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Henrik Bjørn @8864437892

medlem siden 16. februar, 2020

Om projektet

HENRIK BJØRN - Eventyrer, antropolog, Kinaekspert, vandringsmand, rejseleder og foredragsholder. Medlem af Eventyrernes Klub.

Link til Facebook side om vandringen:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100047259677782


Jeg har siden 1983 været i Kina 138 gange, og har i alt opholdt mig 14 år i landet. Jeg har besøgt samtlige kinesiske provinser og er iøvrigt kinesisk gift.

Jeg er en erfaren foredragsholder og har med succes i 2019 rejst rundt med foredraget ”Et liv med Kina” Jeg vil nu kaste blikket på Taiwan, hvor jeg skal foretage en solovandring fra Taiwans nordligste punkt til øens sydligste punkt. Vandringen vil gå over Taiwans centrale bjergmassiv, hvor der er 286 bjerge over 3.000 meter. Inde i bjergene er der kun en spredt befolkning i småbyer langs vejene. Mange af dem indfødte austronesiske folk, der i dag udgør 2,4% af befolkningen. Jeg skal vandre 808 km. Projektet finder sted fra 1. december 2020 til 10. januar 2021.

Konceptet for vandringen er Slow Travel. Tankegangen er, at man afviser traditionelle ideer om turisme og stedet tilskyndes til at suge til sig af det miljø man befinder sig i og holder sig åben for nye erfaringer. Således kan man ikke på forhånd sige helt præcist hvad man kommer til at opleve. Det vil udvikle sig undervejs.

Jeg taler flydende mandarin kinesisk, som også bruges på Taiwan under betegnelsen guoyue eller "nationalsproget". Undervejs vil jeg snakke med helt almindelige mennesker jeg møder og høre dem berette om deres liv. Det vil der helt sikkert komme nogle spændende fortællinger ud af.

Hvad får du som sponsor:

Støt med 1.000 kroner og bliv nævnt som sponsor og følg vandringen dagligt på FaceBook. Under projektets gennemførelse vil jeg dagligt lægge tekst, billeder og små videoklip op på FaceBook, således at mine støtter kan følge med.

Støt med 4.000 kroner og få et gratis foredrag om vandringen.  Efter hjemkomsten til Danmark vil vi aftale en dato, hvor jeg kommer på besøg hos hver af mine støtter og holder et gratis foredrag om vandringen til jer og alle dem I har lyst til at invitere. Der er ingen grænser for hvor mange I kan invitere. Det kan være et helt gymnasium eller en hel højskole.
Partnerskaber