Få en film i biografen

800,00 kr. 100.00% af 800,00 kr.

8

crowdfunders
udløbet
Flmteatret @filmteatret

medlem siden 23. januar, 2020

Om projektet

Filmteatret Hobro vil meget gerne vise mange flere film, men vi vil gerne sikre os der er publikum til dem. Derfor har vi startet projektet ”Få en film i biografen”. Kan vi sælge 10 billetter i forsalg viser vi filmen. For hver billet du ønsker indbetaler du kr. 80 + 5 % i administrationsgebyr til Booomerang og får til gengæld 1. stk. billet og 1 kop kaffe, te eller cacao (samlet værdi kr. 100). Bliver der ikke solgt 10 billetter får du dine penge tilbage – fratrukket de 5 % som Booomerang opkræver i administration. Vi håber I vil tage godt imod dette nye tiltag. Er der film du gerne vil se, så skriv til os på: filmteatret@mail.tele.dk så kigger vi på det. Evt. overskydende beløb betragtes som donation til projektet.

Næste film er:

”Den Største lille gård” og den vises

SNAREST MULIGT EFTER GENÅBNINGEN AF FILMTEATRET HOBRO. KØBTE BILLETTER ER GYLDIGE TIL DENNE FORESTILLING ELLER KAN REFUNDERES VED HENVENDELSE I BIOGRAFEN.

John Chester og hans kone Molly arbejder for at udvikle en bæredygtig gård på 200 hektar uden for Los Angeles.
John og Molly Chester er næppe det første ægtepar, der har kastet sig ud i drømmen om at leve selvforsynende og i harmoni med naturen. Men de er muligvis de første, der så stædigt har holdt ved, er lykkedes med så meget - og har dokumenteret hele processen. John Chester, der er naturfotograf, har over syv år filmet parrets utrolige arbejde med at omdanne den golde, californiske ørkenjord til en frodig plantage. Parret oplever alt fra prærieulveangreb og in- sektsværme til skovbrande. Alligevel holder de sig fra pesticider og satser på biodiversitetens logik. Det er drømmen om et liv i harmoni med naturen, når den rent faktisk lykkes
Partnerskaber