Sydafrikansk Vin

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Thomas Rydberg @rydberg

medlem siden 8. januar, 2020

Om projektet

Sydafrikansk Vin

Sydafrika er muligvis mest kendt for Nelson Mandela, men landet har derudover en rigdom i historie, kultur og ikke mindst verdens måske smukkeste vinområder.

Sydafrika har en flere hundrede år gammel vintradition. Når man besøger vinhusene, har mange af dem produceret vin i mere end 3-400 år. Det er en vinhistorie, som er lige så gammel som mange af de klassiske områder som Bordeaux og Bourgogne, og før man overhovedet begyndte at tænke på vin i lande som USA og Australien.

Der produceres i dag vine fra 6 officielle regioner, 26 distrikter, 67 underdistrikter (wards) primært i det sydvestlige hjørne omkring byen Cape Town. I alt er 101.000 hektar plantet med vin, hvilket gør Sydafrika til verdens 8. største producent af vin med en produktion på 4% af al vin i verden.

Bogen om Sydafrikansk vin vil præsentere alle områderne med fakta, beskrivelser og inspiration til hvad man bør prøve. Der vil være portræt af de vigtigste vinhuse og personligheder. Herudover alt hvad man bør vide om vinproduktionen og druerne. Alt i alt omkring 300 sider med al den information som er nødvendig for at forstå og blive inspireret af sydafrikansk vin.

Bogen henvender sig til den vininteresserede forbruger som gerne vil inspireres samt lære nyt.

Bogen vil blive trykt i en høj kvalitet med masser af fotos fra det sydafrikanske vinland. Det er tanken, at bogen skal udkomme i september 2020. Bogen er på dansk og vil koste 350 kr.

 

Om forfatteren:

Thomas Rydberg er ejer og redaktør af magasinet DinVinGuide samt magasinet Whisky & Rom. Han har gennem mere end 10 år været Ekstra Bladets vinanmelder. Han er forfatter til bogen Spansk Vin fra 2015 samt VinGuiden 2020. Thomas har en diplomuddannelse (WSET) i vin og spiritus fra London. Han har rejst i Sydafrika jævnligt de seneste 20 år og har besøgt over 100 vinhuse dernede.
Partnerskaber