Støt Konsjös gennem Covid-19

21.350,00 kr. 53.38% af 40.000,00 kr.

44

crowdfunders
udløbet
Steffen Bjerre @konsjos

medlem siden 16. marts, 2020

Om projektet

GIV EN HJÆLPENDE HÅND - og få mere end du betaler for :-)

Konsjös er, ligesom mange andre små erhvervsdrivende, ekstremt skrøbelige overfor kriser, som den vi er i lige nu. Vi er stadig i en opstarts fase og har derfor ikke en stor buffer, som vi kan tære på i svære tider.

Vi har modtaget rørende mange tilkendegivelser fra dejlige mennesker, både fra lokale stamkunder og vinkunder fra hele Danmark, der ønsker at støtte os i denne situation. Vi håber derfor at denne platform kan være det sted, hvor det kan ske.

Uanset hvilket beløb vi når, får vi det udbetalt som vi sælger for, og du får den kasse du vælger at købe.

Det vil sige at tallet vi har sat, vi gerne vil nå, er vejledende. Mange bække små…

Det betyder også at du kan få din kasse leveret med det samme, så du har lidt at hygge dig med mens du er fanget derhjemme. Vi printer en rapport hver dag, og så kontakter vi dig angående levering, afhentning eller forsendelse. Bemærk at ved forsendelse kan der forekomme et mindre forsendelsesgebyr.

Det betyder også, at der for dig som kunde ikke er nogen risiko forbundet med at købe vores kasse. Vi leverer dag til dag, så der er ingen chance for at du kommer til at betale for noget, som du ikke får glæde af. Udover det så indeholder alle pakker en større værdi, end det du betaler for pakken.

Vi tilbyder her på platformen en masse af vores skønne produkter pakket i dejlige kasser. Vi håber at I vil tage godt imod initiativet – og få fornøjelsen af nogle af de fantastiske, lokalt- og håndværksproducerede lækre produkter, som I kan nyde derhjemme i denne uvirkelige tid. På den måde støtter I ikke bare os – men også de små iværksættere, der producerer vores produkter.

Vi vil, selv i denne krisetid, beholde vores fokus på at “lave vin til vand” og “kaffe til køkkenhaver”, hvilket betyder at vi stadig giver 10 kr. for hver solgt flaske vin til vores brøndprojekter i Zambia, og for hvert kilo kaffe vi rister, går 25 kr. til vores køkkenhave og sundhedprojekt i Burundi.

Vi bukker og takker for støtten I giver os.

Kærlige (på afstand) hilsner fra

Katrina & Steffen

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber