Decoy - akut førstehjælp til studieindspilning!

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Danni Elmo @dannielmo

medlem siden 13. januar, 2013

Om projektet

Decoy opstod i en gammel lade, højt mod Nord i en lille by ved navn Sindal.
Det hele startede med en god flaske rom, en flok gode venner og deres passion for musikken. I begyndelsen var formålet blot at have det sjovt med nogle enkelte sange skrevet hjemmefra (og det VAR fantastisk sjovt!), men det udviklede sig hurtigt til meget mere end som så. I løbet af de 3 dage i studiet blev 4 sange yderligere til og eventyret for Decoy blev skudt igang, og ambitionen om at indspille en EP voksede til et brændende ønske om at skabe en hel plade.

Men så kom CORONA og stak en stor og ubehagelig kæp i hjulpet for hele projektet... Situationen har betydet en mængde aflyste spillejobs og derfor og et betragteligt tab af indtægt - som netop skulle have betalt for turen i studiet for at få førnævnte ønske til at gå i opfyldelse! Og hvad gør man så? Man går naturligvis til kernen af det hele; vores lyttere. Med jeres hjælp kan det stadig blive muligt alt gøre vores drøm til virkelighed og ikke mindst at skabe en plade til- jer på trods af disse absurde omstændigheder, som hele verden efterhånden befinder sig i. Ikke ulig alle andre meget aktuelle emner gælder det her om at stå sammen; for kun i fælleskab med jer, kan dette lykkes!

På forhånd KÆMPE tak for hjælpen! Vi lover at gøre os uendelig umage - og så glæder vi os bare til karantænen er ovre, så vi også kan komme ud og spille musikken for jer live.

Mvh

Danni Elmo & Decoy

Genre: Folk/Country/Pop

Band:
Danni Elmo (vokal, aku. guitar, tekst & komposition), Kristian Djernes (trommer, perc), Jens Varmløse (tekniker, guitar), Toke Lynggaard (guitar), Katrine Schmidt (vokal), Rasmus Boje-Nielsen (bas), Johannes Aaen Jensen (orgel)
Partnerskaber