Iværksætter

32.877,00 kr. 65.75% af 50.000,00 kr.

81

crowdfunders
udløbet
Trine Askholm @1143913061

medlem siden 30. oktober, 2019

Om projektet

STØT at PODCASTSERIEN “SÅDAN GJORDE JEG” kan OVERLEVE.


Jeg er medieiværksætter. Det er en svær branche. Også før COVID-19. 

Jeg står midt i produktionen af Sæson 2 af Podcastserien "Sådan gjorde jeg", men alt er sat på hold. Jeg kan ikke optage interviews, og det er svært at booke nye aftaler, da ingen kender tidshorisonten på, hvor længe Danmark er lukket ned. 

Derfor søger jeg støtte til at genoptage produktionen af podcasten, så snart hverdagen igen kalder. 

Hos Innovator Q, hvor podcastserien "Sådan gjorde jeg" bliver produceret, har vi ikke en betalingsmur, og hele Sæson 1 er produceret til dig, så du kan lytte med gratis. 

I Sæson 1 af "Sådan gjorde jeg" havde vi følgende gæster i studier: CEO i Women Deliver, Katja Iversen, chefredaktør Bjarne Corydon, skuespiller Ellen Hillingsø, dokumentarist Mette Korsgaard, professor Sara Louise Muhr, iværksætter Frederikke Antonie Schmidt, coach Birgitte Baadegaard, professionelt bestyrelsesmedlem Karen Nielsen og iværksætter Tine Stampe. 

Vi har allerede aftaler i hus for Sæson 2, og de rollemodeller vi allerede har lavet optagelser med, er iværksætter fra Qvest Marie Mathiesen og smykkedesigner Charlotte Lynggaard. Derudover er blandt andet Anja Monrad fra DELL og Cecilie Nørgaard fra MANGFOLD booket i kalenderen, så snart COVID-19 har sluppet sit tag i Danmark. Men mens tiden går, er der nul indtjening til at betale for resten af produktionen.

Så har du lyst til at følge med i, hvad Sæson 2 kan lære os om kvindelige rollemodeller, så vil alle bidrag blive modtaget med største taknemmelighed. 

Pengene skal bruges til at betale leje af udstyr, lyd og klip.

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Støt
Minimumsbeløb 120,00 Hvis du er vild med kvindelige rollemodeller, og ønsker dig en af Innovator Qs d'herrer canvas-bag.
Supporter
Minimumsbeløb 500,00 Som supporter får du mulighed for at modtage Innovator Q d'herrer t-shirt i enten grå eller hvid. Vi sætter dit navn på en supporterliste på Innovator Qs platform. Vi respekterer naturligvis anonymitet.
Mini-sponsor
Minimumsbeløb 1.000,00 Som mini sponsor får du både en d-herrer t-shirt og canvas bag, og som tak for din støtte kommer du, hvis du ønsker det, på listen over mini-sponsorer på Innovator Qs platform.
Sponsor
Minimumsbeløb 5.000,00 Hvis din virksomhed sidder derud og mangler vinden/input til at få klarhed over vigtigheden af at arbejde med rollemodeller og diversitet i erhvervslivet, så tilbyder jeg 3 ting: 1) En sær-podcast med en af jeres rollemodeller, som I kan bruge internt. 2) To timers rådgivning om hvordan I som virksomhed kan komme nærmere at arbejde strategisk med diversitet. 3) I vil blive nævnt som sponsor i hvert som afslutning til afsnit.
Hovedsponsor
Minimumsbeløb 50.000,00 Hvis din virksomhed sidder derud og mangler vinden/input til at få klarhed over vigtigheden af at arbejde med rollemodeller og diversitet i erhvervslivet, så tilbyder jeg 3 ting: 1) En sær-podcast med en af jeres rollemodeller, som I kan bruge internt. 2) To timers rådgivning om hvordan I som virksomhed kan komme nærmere at arbejde strategisk med diversitet. 3) Et reklamespot i hvert afsnit af podcasten, hvor i kan fortælle lidt om jeres virksomhed.
Partnerskaber