Magasinet Sustain Yearly Fjerde år

99.635,00 kr. 117.22% af 85.000,00 kr.

389

crowdfunders
udløbet
sustaindaily @sustaindaily

medlem siden 22. februar, 2017

Om projektet

Sustain Yearly er...


Et livsstilsmagasin, der sætter fokus på det gode, bæredygtige liv. Magasinet har hverdagsnært indhold, guides og inspirerende interviews, der er grobunden for, at du kan træffe grønnere valg i dit liv. Vi sætter en ære i ikke at have løftede pegefingre, men fokuserer i stedet vores energi på håb, motivation og på at hylde alle skridt mod et bæredygtigt liv.

I magasinet får du 160 siders engagerende indhold, smukt design og artikler, der ikke forældes. For vi er ikke et nyhedsmedie. Vi dyrker det holdbare, det autentiske og deler historier om det sjove og det, der er svært.

Vi er ikke længere i tvivl om, at en bæredygtig fremtid udspringer af, at vi alle ændrer vores livsstil. Men for at kunne skabe forandring må der ske en mental ændring. En omstilling af vores verden, vores forbrug, vores samfund, vores økonomi og vores strukturer kan ikke gøres uden en ny indstilling. 

I Sustain Yearly Fjerde år vil vi udforske den mentale omstilling på mange forskellige måder; fra vinterbadning til delebiler; fra tøjreparationer til investeringer; fra hverdagsbalance til udadvendt klimaaktivisme. For vi mener, at den mentale omstilling - de mange små og store ændringer i hverdagen - er det mest væsentlige element i klimakampen for at kunne skabe vedvarende forandringer og grundlæggende strukturændringer. 

Med Sustain Yearly Fjerde år vil vi sætte fokus på vanernes magt, på forbrug og på at skabe en hverdag med en mentalt bæredygtig indstilling og et overskud både til store omlægninger og til at kunne sige pyt.
 

Budget


Tryk af magasinet.......................................  -75.000 kr

Grafik og layout..........................................  -37.000 kr

Andre produktionsomkostninger..............  -15.000 kr

Annonceindtægter...................................... +60.000 kr

Vi mangler for at kunne trykke magasinet: 67.000 kr

Hvorfor søger vi så 85.000 kr? Jo, det gør vi, fordi de også indeholder at vi skal købe kuverter til magasinerne og porto så du kan modtage dem. Crowdfunding budgettet ser konkret sådan ud:

Crowdfunding mål...................................... 85.000 kr

Forsendelsesemballage................................  4.000 kr

Porto............................................................ 15.000 kr

Beløb der går direkte til produktionen....... 66.000 kr

Hvis vi får 85.000 kroner ind kan vi lave magasinet. På det punkt tjener vi ikke noget på det, men vi kan sætte det i tryk. Vi har sat målet både efter, hvad vi har brug for, og hvad vi mener er rimeligt at bede om. Magasinet koster 150 kroner, så hvis alle blot køber 1 stk, vil det kræve, at vi er 566 personer, der støtter. Men vi har fået nogle gaver fra et par gode venner, så derfor håber vi, at I måske vil lægge lidt mere så vi når hurtigere i mål.
 

Hvorfor laver vi crowdfunding frem for almindeligt forsalg?


Sustain Yearly startede ved en crowdfunding netop her på Booomerang for fire år siden. Du kan faktisk se kampagnen lige her. Senere har vi formået at udgive magasinet alene ved hjælp af forsalg og annoncer. Det er vi stolte af, og det var egentlig også planen med dette magasin.

Men en del af den historie er også, at vi har nogle fantastiske forhandlere som hver gang køber et stort antal magasiner, lige når det udkommer. De forhandlere står lige nu i en usikker situation, og mange er desværre tvunget til at lukke. Vi har været i kontakt med flere som gerne vil købe magasinerne, når der igen er folk på gaderne og gang i butikken, men hvem ved hvornår det er. 

Derfor har vi brug for, at du, der er superfan af Sustain Yearly, støtter op så vi kan få magasinet færdigt og i trykken. Når vi målet, trykker vi de lovede 3.000 stk af magasinet, så der både er nok til vores forhandlere, til bladkioskerne og til, at vi kan sælge dem året ud på webshoppen.
 

Hvad sker der hvis vi ikke når i mål?


Vi kunne godt have oprettet en fleksibel kampagne, så vi fik pengene ind under alle omstændigheder, men det ønsker vi ikke, da vi så potentielt vil komme til at skylde trykkeriet en del penge. Vi har lavet en aftale med vores grafiker, så magasinet bliver uanset udfaldet helt færdig og klar til tryk. Derfor vil der ske to ting:

  1. Magasinet bliver udgivet i digital form, og alle vil få mulighed for at købe det via sustaindaily.dk

  2. Vi prøver at spare nok op til at trykke magasinet på et senere tidspunkt. Det er lige nu ikke særlig realistisk, at det kan ske på denne side af sommeren, hvis vi ikke når målet i crowdfundingen. 


 

Hvorfor kan jeg ikke hente mit magasin et sted?


Lige nu er det ikke forsvarligt at planlægge arrangementer med mere end 10 mennesker. Vi har tidligere holdt skønne afhentningsevents for at fejre udgivelsen af Sustain Yearly - og at møde jer læsere er en af de bedste dele ved vores job. Men da ingen af os ved, hvor længe denne krise står på, så kan vi desværre ikke tilbyde afhentning lige nu. 
 

Hvem støtter jeg ved at købe et magasin gennem denne kampagne?


Først og fremmest hjælper du sig selv. Sustain Yearly er elsket af mange mennesker, og det har hjulpet endnu flere til at leve mere bæredygtigt. Du køber helt konkret et magasin, som du får sendt hjem til din postkasse. Når vi ikke målet, så får du dine penge tilbage.

Derudover støtter du en lille iværksætterforretning, os, Sustain Daily med to ansatte. Vi har været igang siden 2016 og udgiver artikler, podcasts magasiner og laver events og foredrag for at inspirere danskerne til at leve mere bæredygtigt. Vi står normalt på tre ben med foredrag, magasinsalg og annoncer. Det ene ben er lige nu amputeret og derfor prøver vi at balancere på de to.

Du støtter også vores selvstændige grafiske designer, Katrine Bønsøe, der ud over at være mor til to pt hjemsendte drenge, har et kæmpe hjerte, der banker for miljø og natur. Hun prioriterer at arbejde med kunder, der netop sætter miljøet højest, og kan ligesom alle andre freelancere lige nu se ordrebogen være tom mange måneder frem.

Og sidst, men ikke mindst, støtter du også Danmarks mest bæredygtige trykkeri. KLS Pureprint var det første trykkeri i Danmark med en ambitiøs bæredygtighedsstrategi og har siden 2007 været det eneste cradle to cradle certificerede trykkeri i Danmark. De holder lige nu produktionen i gang på lavere blus og er en af de virksomheder, vi i den grad har brug for i fremtiden.

Indirekte støtter du også vores forhandlere, som vi efter denne kampagne vil kunne tilbyde bedre betalingsfrister og priser for, at de også kan få de lækre magasiner ud og ligge så snart de åbner op igen.
 

Det siger læserne om Sustain Yearly:


"Jeg elsker Sustain Yearly og hele konceptet bag. Jeg anbefaler det altid til nære og venner, hvis de vil vide mere om bæredygtighed."

Lise Sommerlund

"Jeg har læst og genlæst deres magasiner op til flere gange og synes de er skrevet simpelthen så godt. De har inspireret mange af mine skidt på min bæredygtighedsrejse og deres posts på særligt Instagram er fedt at have i sit feed - de er fyldt med gode tips, rar stemning og masser af viden"

Marie 

"Nyder mine magasiner fra Sustain Yearly der både har et indhold af høj kvalitet og et lækkert og æstetisk layout og udtryk."

Christina Holm

 
Partnerskaber