STØT KREALIV

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rikke Renée Hansen @krealiv

medlem siden 24. marts, 2020

Om projektet

KREALIV er et kreativt univers hvor 

BÆREDYGTIGHED, GENBRUG, ​KVALITET, UNIKKE OPLEVELSER, SOCIALT ANSVAR er noget af det der kendertegner konceptet. 

Som virksomhed er ønsket med KREALIV, at skabe større fokus på:

-udbredelse af håndarbejde i fællesskab

-lokalt produceret håndarbejde

-anvendelse af miljø-og menneskevenlige materialer

- hvad en hverdag med kreativitet og fællesskab kan gøre for psykisk sårbare.

UPCYCLING DESIGNS  

Flere af de produkter du finder i butikken er lavet af genbrugsmaterialer, såsom stof, lynlåse, perler mm. Du også fine håndlavet gl. syæsker, strikkepinde, bånd og garn, samt strikkeetuier og tasker, der er fremstillet af genbrugsmaterialer.Der anvendes miljøvenligt emballage i forbindelse med forseendelse af pakker via webshoppen.

KREALIV ønsker endvidere at være med til at skabe mere fokus hos forbrugerene omkring det, at passe bedre på naturen og forbrugerne. 

Dette gøres bl.a. ved at anvende tekstiler der er certificeret OEKO-TEX eller som er i overskud fra møbel- og tekstil industrien, sælge garn der er økologisk og fremstillet af genbrugs- plastikflasker, sælge div håndarbejdsudstyr, der er fremstillet af bæredygtige materialer, lave gamle duge om til tasker og mm. KREALIV samarbejder med andre nyere iværksættere med samme værdigrundlag, og sælger bl.a. KLIMAPLAKATER fra Simon Holst Design og afholder div. Blomster-workshop med Regitzes Have (Fynsk frilands- og sprøjtefri blomsterfarm)

SOCIALE ARRANGEMENTER 

KREALIV er udover en butik og webshop rammerne omkring sociale kreative events, hvor interesserede kan booke sig ind på div kreative workshops, eller møde op til de mere uformelle events, såsom ONSDAGSSTRIK.​ 

Der afholdes også lukkede arrangementer, så hvis man er 6-8 veninder/kollegaer eller lign. der vil foretage sig noget kreativt sammen, kan man få skræddersyet sit eget arrangement (dette laves også ud-af-huset). Der kan undervises i både strik, hækling, perlehækling, blomsterbinding, broderi, syning mm. 

I dagtimerne fungere butikken som en håndarbejdscafe, dvs man kan sætte sig med sit håndarbejde (ex. strikketøj) og få serveret en kop økologisk kaffe eller the og lækker kage.

Der bliver ligeleds til workshops, serveret kage, frugt, lette måltider og drikkelse. KREALIV støtter lokale virksomheder, ved at benytte sig af take-a-way mad fra nærliggende spisesteder.

BABYUDSTYR 

Hos KREALIV har vi en forkærlighed for de mindste, og SKRUKHED hos ejeren og lysten til at skabe unikke, smukke og brugbare designs til de helt små, var nok det der i sin tid startede selve KREALIV, som dengang gik under navnet MAMA KARMA.. 

MAMA KARMA kalder KREALIV forsat sine babyprodukter, som  du et udvalg af (håndlavet) i butikken og i webshoppen :  LEGETÆPPER - RANGLER – BARNEVOGNSKÆDER - FLAGRANKER - SUTTEKÆDER - LEGEMAD - SENGERANDE- BABYUROER MED DYR – ILLUSTRATIONER TIL BØRNEVÆRELSET.

 Produkterne er med hvert deres unikke udtryk i farver og kontraster, med til at stimulere børns sanselige og motoriske udvikling. Med udgangspunkt i naturens elementer med et drys af eventyr, henter KREALIV  sin inspiration fra naturens smukke blomster og planter, dyr, former og farver, når der skal produceres produkter til de mindste.

LOKALT  FREMSTILLET HÅNDARBEJDE

KREALIV er ligeledes med til at holde 'gang' i kreativiteten hos fynske borgere (samt indtil videre 1 enkelt kunstner fra Sjælland). Dette gøres igennem kommissionsaftaler, hvor KREALIV sælger kunst og håndarbejde fremstillet af lokale. På denne måde, bruges KREALIV også som et udstillingsvindue for andre små iværksættere og kreative-ildsjæle.

SOCIALT ANSVAR 

KREALIV samarbejde med Væksthuset i Odense i forhold til at lave job-afklaringsforløb for psykisk sårbare. 

Ejeren Rikke er oprindelig uddannet socialrådgiver, og interesseret sig for kunstterapi og mindfullness og håber at kunne udvikle mere på konceptet og på sigt gøre KREALIV til en mere social-økonomisk virksomhed, da oplevelsen er at kreativitet, fordybelse, nærvær og ro er med til at hjælpe psykiske sårbare (ex. personer med spiseforstyrrelser, angst, stress- og depressionsramte.)  

Via crowdfunding, håber KREALIV på, at kunne:

  1. Overleve Coronakrisen

  2. Udvikle butikkens sociale koncept

  3. Skabe mere fokus på at vælge bæredygtige produkter og materialer  (udvide sortimentet i butikken).


KREALIV vil gerne give lidt igen til jer der støtter :(gælder ikke på kommissionsvare)

støt med 250,—499,- og få 20% rabat på dit næste køb - skriv koden: ‘støt20’

støt med 500,—999,-  og få 30% rabat på dit næste køb - skriv koden: ‘støt30’

støt med 1000,-1499,- og få 30% rabat på dit næste køb - skriv koden: ‘støt30’

støt med 1500,—1999,- og få 40% rabat på dit næste køb - skriv koden: ‘støt40’

støt med 2000,—2499,- og få 50% rabat på dit næste køb - skriv koden: ‘støt50’

støt med 2500,—2999,- få 60% rabat på dit næste køb + adgang til 1 valgfri workshop samt reklame for ens navn og evt firma om at du støtter KREALIV oplyst på KREALIVs sociale medier -skriv koden: ‘støt60’

 

tak fordi du læste med

Kærlig kreahilsen ️

Rikke

 

 
Partnerskaber