Støtte under Covid-19

0,00 kr. 0.00% af 70.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
HeLTYOGA @heltyoga

medlem siden 25. marts, 2020

Om projektet

HéLT er et hjerteprojekt, der gennem yogaen støtter dig til at finde hjem til dig selv. Grundet Covid-19 har vi været nødt til at stoppe alle vores aktiviteter, da vi lever af den altafgørende menneskelige kontakt som lige nu ikke er mulig. 

Alle vores dygtige undervisere donerer i denne tid deres arbejdskraft for at få HéLT gennem krisen, men det hjælper desværre ikke på de faste udgifter som skal betales. Staten hjælper os noget af vejen, men der er stadig et stykke vej for at HéLT kan sikre sin fremtid. 

Siden nedlukningen har vi dagligt produceret, optaget og arbejder hver dag med at få yogaen hjem i stuerne, så vores elever kan fortsætte deres praksis via vores online platform, der lige nu har over 50 klasser til rådighed.

Og selvom vores helt fantastiske elever stadig praktiserer med os, er vi afhængige af den månedlige omsætning for at kunne betale vores udgifter.

Vi har brug for mere support. Vi har brug for din hjælp. For at sikre at HéLT kommer godt gennem denne tid - og kan fortsætte med at udbyde yoga fremover. 
Partnerskaber