Hjælp vores elskede dansestudie

9.733,00 kr. 48.67% af 20.000,00 kr.

41

crowdfunders
udløbet
miolsber @miolsber

medlem siden 4. april, 2020

Om projektet

Hjælp vores elskede dansestudie igennem corona-krisen!

Vi er en gruppe instruktører som er gået sammen om at samle et beskeden beløb ind til vores elskede dansestudie, så det kommer så godt ud af krisen som muligt.

Hos PerformanceArt brænder vi for at undervise i poledance, aerial hoop, børnedans, zumba, stram op og meget mere. Det er et dansestudie der rummer mange forskellige mennesker både hvad angår alder, etnicitet og typer. Det er et studie der bygger på gensidig respekt, en fælles passion for dans og motion og fungerer som et frirum for de mange børn og voksne som hver dag bruger det. Vi har derfor et brændende ønske om at hjælpe vores elskede dansestudie igennem krisen med mindst muligt tab, så det kommer så godt ud af den som muligt.

PerformanceArt har adresse på Frederikssundvej i Brønshøj, og vi er ofte en del af by billedet når der er Brønshøj torve dage eller når vi deltager i idræts-undervisningen for de lokale børn ved forskellige arrangementer.

PerformanceArt er en lille privat virksomhed, og som så mange andre er dansestudiet hårdt ramt af corona-krisen. Vi håber derfor på at så mange som muligt har lyst til at støtte vores indsamling. Alle beløb tæller og vi er taknemmelige for hver en øre!

Følg med i indsamlingen på Facebook, hvor vi løbende opdaterer status på indsamlingen og i øvrigt har en masse sjove overraskelser undervejs.

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber