Hjælp os med at udgive bogen, der skaber opmærksomhed omkring FN’s verdensmål

22.175,00 kr. 110.88% af 20.000,00 kr.

120

crowdfunders
udløbet
Camilla Laursen @9406881297

medlem siden 16. april, 2020

Om projektet

Støt bog, der skaber opmærksomhed omkring FN’s verdensmål og støtter De Uledsagedes Rejsehold.

Vil du hjælpe uledsagede flygtningebørn med at blive genforenet med deres familier? Vil du støtte den kommende generation i at lære om bæredygtighed og globale udfordringer i skolen?

Aarhus Litteraturcenter, Kulturproduktionscenter Godsbanen og Forlaget Silkefyret udgiver i samarbejde med 17 forfattere og 17 kunstnere en antologi, hvor de fortolker FN’s verdensmål for en bæredygtig fremtid gennem tekst og billeder. Salget fra bogen går ubeskåret til De Uledsagedes Rejsehold, men før vi kan nå så langt, har vi brug for støtte til at kunne trykke og udgive bogen. Alle beløb, store som små, gør en forskel, og for en donation på minimum 150 kr., får du tilsendt en bog, når den udkommer. Virksomheder, der donerer minimum 1.000 kr., bliver takket og nævnt som sponsor i bogen. Donationer af alle størrelser modtages selvfølgelig med kyshånd.

Om coronaen vil det, udkommer bogen den 17. juni. Ellers bliver det på den anden side af sommerferien. Adskillige folkeskoler og ungdomsuddannelser har også allerede vist interesse for bogen, da de kan bruge den som et redskab i undervisning om bæredygtighed og de udfordringer, fremtiden byder på.

Listen over forfattere, der bidrager til bogen, tæller Louis Jensen, Louise Juhl Dalsgaard, Mads Mygind, Anna Klahn, Mette Østgaard, Puk Qvortrup, Lise Haurum, Sebastian Bune, Jesper Gaarskjær, Søren Jessen, Kathrine Assels, Allan Lillelund, Hanne Højgaard Viemose, Jens Blendstrup, Peter Laugesen, Dea Sofie Kudsk og Noa Kjærsgaard

Listen over billedkunstnere, der bidrager til bogen, tæller Ulrik Myrtue, Thomas Kruse, Maria Molbech, Line Høj Høstrup, Hans Krull, Malene Rauhe, Lise Haurum, Mads Braad, Gitte Lægaard, Anne Marie Pedersen, Anya Winqvist, Kirstine Falk, Signe Parkins, Puk Ewdokia, Ole C. Hansen, Bodil Nygaard og Tine Keller.

Foto: Maria Molbech.
Partnerskaber