Mere liv på Stændertorvet

37.022,00 kr. 123.41% af 30.000,00 kr.

69

crowdfunders
udløbet
Marie Vedel @grundsmag

medlem siden 16. april, 2020

Om projektet

Vi søger 30.000 kr. til at etablere en ny udeservering foran vores økologiske spisehus Grundsmag, på Stændertorvet i smukke Roskilde. Du kan hjælpe os ved at købe billet til en deluxe udgave af vores populære langbordsmiddage.

Mange kender allerede vores nyåbnede økologiske spisehus og madskole Grundsmag med den fantastiske beliggenhed midt i smukke Roskilde. Vi vil så gerne kunne tilbyde mad og drikke på Stændertorvet fremover og åbne op for den planlagte udeservering på Stændertorvet denne sommer.

Coronakrisen har gjort, at de penge der skulle have betalt for udemøbler og plantekasser til torvet ikke er kommet ind. Derfor søger vi jeres opbakning til at kunne realisere en dejligt udeservering, hvor I kan nyde sol, mad, drikke og godt selskab.

I første omgang vil vi gerne investere pengene i stole, borde og plantekasser samt planter, så vi kan skabe et hyggeligt miljø på torvet. Få vi flere donationer ind etablere vi en lille udebar med gode økologiske vine og øl samt lokalristet kaffe.

Det I helt præcist støtter ved en donation er altså i første omgang det helt basale, som skal til for at få udeområdet på Stændertorvet klar til sommergæster. Som nyåbnet spisehus betyder det alt for vores overlevelse, at vi får åbnet for salg på torvet i løbet af sommeren. Ligesom et nyt område vil bidrage til at skabe liv på Roskildes smukkeste torv.

Ved at støtte os, køber I samtidig billet til en deluxe udgave af vores populære langbordsmiddage, som vi planlægger at afholde på Stændertorvet i en sommerudgave. Langbordsmiddagene vil blive afholdt, når vi igen må samles og nyde hinandens selskab.

Vi planlægger mindst to langbordsmiddage, så der er flere datoer at vælge imellem. Antallet af langbordsmiddage afhænger af antal personer, som vil donere og derved købe billet, der kan sagtens blive tale om flere arrangementer end to. Datoerne lægger vi i sensommeren 2020 og sommeren 2021.

Vi kontakter jer direkte, så snart vi kender datoerne, så kan I vælge hvilken dag der passer jer bedst og der kommer ligeledes info om afholdelse på vores hjemmeside og Facebook.

I billetprisen er inkluderet - Velkomstdrink, tallerkenanrettet 4-retters middag med fokus sæson på lokale råvarer og også mulighed for at købe en samlet pakke med tilhørende vin/drikkemenu.

Alt det bedste og lad os ses på Stændertorvet til sommer!
Partnerskaber