Red Alléenberg

183.589,00 kr. 73.44% af 250.000,00 kr.

893

crowdfunders
udløbet
Marianne Ørnebjerg @5663641161

medlem siden 19. april, 2020

Om projektet

Alleenberg, stedet hvor vi alle ender når humøret og promillen trænger til en tand mere.
Stedet hvor høje hatte sidder ved siden af skovmandsskjorter.
Stedet hvor man pludselig finder sig selv i en halvcirkel om klaveret, hvor stemmer store som små danner en velkendt atmosfære med sange som Jutlandia eller Hey Jude.
Alleenberg og dets personale har serveret øl, lyttet til problemstillinger samt gjort alt for at skabe en fantastisk aften i flere generationer, men nu er vi pressede. Danmark lukkede ned, og det gjorde vi selvsagt også.
Det har resulteret i en flod af udgifter – og eftersom Kirsten der ejer stedet, ikke bare vil sætte sine ansatte på porten – så er udgifterne derefter.
Jamen hvad med hjælpepakkerne? – de dækker selvsagt noget, men ikke så meget at stedet ikke bløder.
Med andre ord trækker den gode gamle skude stadig vand.
Derfor rækker vi ud til jer, jer som vi har givet gode oplevelser, jer som bare ville være bekymringsløse i vores stuer, jer som vi har fulgt sikkert ud i taxaer, jer som vi har serveret kaffe for når trætheden pressede på.
Vi har brug for Jeres hjælp, hver og en.
Hjælp, så vi kan rejse os igen og forhåbentligt være der i mange generationer endnu. For hvis du spørger os, så vil det aldrig blive det samme uden denne kulturelle perle, hvor alt kan ske og man bare kan være sig selv.

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Tombolalod
Minimumsbeløb 50,00 Dette er hvad du kan vinde i tombolaen: - 1 x Hjemmekoncert med vores husorkester ”Manne”. - 1 x Bytur for dig og dine 5 venner med fri bar i 2 timer. - 2 x 1 stk. Alléenberg Plakat i A3, lavet af Marie Willumsen. - 3 x 1 stk. Fri fad billet, der varer i 2 timer. - 4 x 1 stk. Plakat af Frederiksbergs kendte steder. - 20 x 1 stk. Fjeldings Vinylplade "Into The Light". - 20 x 1 stk. Alléenberg øl – Du kan vælge imellem pilsner og classic når vi åbner igen.
Alléenberg Plakat
Minimumsbeløb 225,00 I forbindelse med denne crowdfunding har vi fået designet denne skønne plakat af ingen ringere end Marie Willumsen, den kan blive din for blot 225,-. Plakatstørrelsen er A3. Vi sender den med posten.
Alléenberg Plakat - A3
Minimumsbeløb 225,00 I forbindelse med denne crowdfunding har vi fået designet denne skønne plakat af ingen ringere end Marie Willumsen, den kan blive din for blot 225,-. Den kan ses på Alléenbergs side på facebook.Vi sender den med posten.
En Kasse Alléenberg øl (30stk.)
Minimumsbeløb 950,00 En kasse fejrings øl til når landet åbner igen, den kan deles med vennerne, kollegaerne, pianisterne eller blot drikkes selv. Du kan vælge i mellem pilsner og classic, når du indløser beviset hos os. Du får et bevis på din kasse øl, tilsendt med posten.
Dit navn på vores øl - Pilsner
Minimumsbeløb 9.500,00 Få dit navn eller Firmanavn på bagsiden af vores øl – Pilsner. Sidste år fik vi lavet special designede etiketter til vores øl og du har nu muligheden for at få dit navn på bagsiden af vores smukke bøgegrønne pilsner. Perioden afhænger af, hvor hurtigt folk drikker dem. Det bliver trykt på 60 kasser, altså 1800 øl.
Dit Navn på vores øl - Classic
Minimumsbeløb 9.500,00 Sidste år fik vi lavet specielt designede etiketter til vores øl og du har nu muligheden for at få dit navn på bagsiden af vores smukke røde classic, som matcher vores bar. Perioden afhænger af, hvor hurtigt folk drikker dem. Det bliver trykt på 60 kasser, altså 1800 øl.
Partnerskaber