Fra køkkenbrygger til laugsbrygger til nanobrygger

11.370,00 kr. 22.74% af 50.000,00 kr.

5

crowdfunders
udløbet
Leon Kongsted @bigbro69

medlem siden 3. maj, 2019

Om projektet

Vær med til at støtte og lancere Kongsted Hjemmebrygs 3 serier under navnet Kingspot Brewhouse.

Jeg har lokalet, jeg har den nødvendige viden, og jeg har lysten og gejsten til at gå i gang. Det, jeg mangler, er udstyret. Og det er her, at du kommer ind i billedet i mit ”noget-for-noget” Booomerang-projekt.

Hvem, hvad, hvor, hvorfor?

Mit navn er Leon Kongsted, og jeg begyndte som køkkenbrygger i 2018, efter at jeg i alt for mange år havde udsat det. Jeg synes, at det lød bøvlet og dyrt. Det skulle blive en bog, der fik mig i gang, og jeg har ikke set mig tilbage siden!

Efter godt 40 bryg under vesten, og gode tilbagemeldinger på mit øl fra bryglaug, samarbejdspartnere, kunder, familie, venner og bekendte (og et venligt skub med ordene ”kom nu i gang”), er jeg lige nu ved at istandsætte brygrummet i Horne. Jeg har i forvejen lejet to lokaler i den nedlagte fabrik.

Målbeløbet er til det udstyr, som jeg kan komme i gang med. Jeg har set mig lun på et 150 liters bryganlæg, som det meste af beløbet går til. Derudover kommer der gær-/tryktanke og gerne et påfyldningsanlæg. Jeg overvejer også et pasteuriseringsbad.

Kommer vi over målbeløbet, bliver der indkøbt mere og bedre udstyr. Kommer vi over kr. 100.000, -, så kommer der lidt ekstra i alle incitament-pakker!!!

Jamen, hvad har jeg da tænkt mig at brygge?

  • Serie 1: Pure breed brew er øltyper, der holder sig tæt op af de snerrende stilartsdefinitioner, men er selvfølgelig Kongstedificeret

  • Serie 2: Half breed brew er øltyper, der godt nok tager udgangspunkt i stilartsdefinitionerne, men hvor jeg vover at flytte lidt på grænserne for øltyperne

  • Serie 3: Cross breed brew er den sjoveste og mest spændende serie, hvor afsættet er en kendt opskrift, men som bliver udsat for fri leg!


Én ting kan du være sikker på; målet er at brygge godt øl, som også gerne må være spændende, men der skal være øl til alle; de lette, de tunge, de søde, de bitre, de mørke, de lyse - og alle de andre!

Den foreløbige plan (hvornår):

  • April, maj: renovering af lokalet i Horne, blive godkendt til fødevareproduktion af Fødevarestyrelsen, ændring af stamdata i Erhvervsstyrelsen, tilmeldes SKAT og Dansk Retursystem

  • Juni, juli: indkøb og opsætning af udstyr, de første prøvebryg

  • August: brygning og tapning af mine egne opskrifter

  • September, oktober: incitamenter udleveres (jeg melder ud, når der ligger en køreplan for det)


Der kommer højst sandsynligt ændringer og tilføjelser til planen, men det er jo også blot det; en plan!

Jeg håber, at du vil med på min brygrejse, og på forhånd tak for alle bidrag.
Du støtter – jeg takker
Minimumsbeløb 100,00 Måske interesserer du dig ikke for øl eller ølbrygning, men vil gerne støtte en god sag. Her får du mulighed for at støtte for støttens skyld. Du får til gengæld min uforbeholdne personlige tak. Vi bør udveksle kontaktinformationer. Ring 52 11 91 92.
3 ½ l. valgfri øl i gaveæske
Minimumsbeløb 150,00 Jeg forventer at have 2-3 forskellige øl klar i hver serie, som du kan vælge mellem. Du får også 6 af mine hjemmelavede ølbrikker. Jeg melder tilbage omkring udlevering af incitamenterne.
3 ½ l. valgfri øl i gaveæske + 1 T-shirt
Minimumsbeløb 250,00 Ud over de 3 valgfri øl får du også her en T-shirt med mit logo og teksten Crowfunder 2020. Du kan vælge også at få dit fornavn på T-shirten. Du får også 6 af mine hjemmelavede ølbrikker. Jeg melder tilbage omkring udlevering af incitamenterne.
6 ½ l. valgfri øl i gaveæske
Minimumsbeløb 290,00 Jeg forventer at have 2-3 forskellige øl klar i hver serie, som du kan vælge mellem. Du får også 6 af mine hjemmelavede ølbrikker. Jeg melder tilbage omkring udlevering af incitamenterne.
6 ½ l. valgfri øl i gaveæske + 1 T-shirt
Minimumsbeløb 390,00 Ud over de 6 valgfri øl får du også her en T-shirt med mit logo og teksten Crowfunder 2020. Du kan vælge også at få dit fornavn på T-shirten. Du får også 6 af mine hjemmelavede ølbrikker. Jeg melder tilbage omkring udlevering af incitamenterne.
12 ½ l. valgfri øl i gaveæske + 1 T-shirt + 1 graveret glas
Minimumsbeløb 770,00 Her får du en fin lille pakke med 12 valgfri øl, 1 T-shirt og 1 graveret glas. På T-shirt og glas er mit logo og teksten Crowfunder 2020. Du kan vælge også at få dit fornavn på T-shirten og/eller glas. Du får også 12 af mine hjemmelavede ølbrikker.
20 l. fustage med valgfri øl
Minimumsbeløb 950,00 Du får her en 20 l. engangsfustage med valgfri øl. Du får også 12 af mine hjemmelavede ølbrikker. Jeg melder tilbage omkring udlevering af incitamenterne.
Rundvisning + ølsmagning + lidt foder
Minimumsbeløb 1.400,00 Her kan du medtage 11 gæster, når jeg viser rundt i bryghuset. Bagefter smager vi 6 øl i fabrikkens nedlagte kantine, og får en lille bid brød til. Måske en røverhistorie eller to! Vi bør udveksle kontaktinformationer. Ring 52 11 91 92.
Brygdag + 50 ½ l. valgfri øl
Minimumsbeløb 2.000,00 Hvis du gerne vil stifte bekendtskab med ølbrygning, så får du her alletiders mulighed for at deltage i en af mine brygdage. Du får 12 hjemmelavede ølbrikker og en ordentlig røvfuld valgfri øl med hjem. Vi bør udveksle kontaktinformationer. Ring 52 11 91 92.
Julefrokost + brygdag + øl + 2 T-shirt + 2 graverede glas
Minimumsbeløb 9.500,00 Det sidste incitament er en sand guldklump: - Du får 2 T-shirts og 2 graverede glas med mit logo og teksten Crowfunder 2020, og dit fornavn, hvis du vil. - Du deltager i årets julefrokost – HVERT ÅR i virksomhedens levetid - Du kan deltage i 3 brygdage – HVERT ÅR i virksomhedens levetid, og kan få indflydelse på kommende bryg. - Du får 12 ½ l. valgfri øl under julefrokosten – HVERT ÅR i virksomhedens levetid. Vi bør udveksle kontaktinformationer. Ring 52 11 91 92.
Partnerskaber