Nødrespirator

0,00 kr. 0.00% af 130.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jacob Lund @6254148980

medlem siden 29. april, 2020

Om projektet

Oprindeligt var respiratoren tænkt som en gave til DK hvis vi nu skulle løbe helt tør for respiratorer.

Det har nu ændret sig til at vi ønsker at lave en respirator der er ultra simpel at overvåge, og som kan anvendes i alle verdens corona-brændpunkter. Vi har derfor kontakt til Læger uden grænser, WHO og Unicef. Der er stor interesse for respiratoren grundet dens enkelthed er det let at forestille sig den anvendt i et felthospital.

Vi arbejder lige nu med at gøre udviklingen færdig op mod en prototype der indeholder de livsvigtige funktioner samt stadigvæk er så simpel at den kan produceres utrolig billig og hurtig, samtidig med at den kan overvåges af ikke lægefagligt personale.

Vi ønsker hjælp til denne udviklingsetape.

Vi er to ildsjæle og opfindere, hhv. maskinmester og ingeniør. Vi har gennem de sidste 15-20 år arbejdet med produktudvikling i mange forskellige afskygninger. Dette projekt sigter mod at gøre en forskel på liv eller død for de svageste lande/områder i verden. Udviklingen af denne respirator er et projekt som Allan og Jeg udfører i vores fritid, da vi forsat skal passe vores alm arbejde og vores familier.

Helt konkret skal vi bruge penge til at få færdiggjort, og ikke mindst godkendt, vores nødsrespirator af den danske Lægemiddelstyrelse. Indtil nu har vi brugt egne midler - og tid - men nu har vi behov for at flere løfter opgaven, sammen med os.

Denne respirator er designet med henblik på hurtig og billig fremstilling. Vi kan i løbet af ganske kort tid (ca. 10 dage) igangsætte produktionen. Herefter vil produktionskapaciteten være omkring 400 respiratorer pr døgn.
Partnerskaber