Hold liv i grønne ildsjæle

12.010,00 kr. 8.01% af 150.000,00 kr.

42

crowdfunders
udløbet
greencubator @greencubator

medlem siden 20. april, 2020

Om projektet

Corona-krisen har givet os renere luft, men også sat aktivitet på pause. Det gælder desværre også den grønne aktivitet. I Greencubator ville vi gerne gøre mere, end vi kan lige nu. Derfor giver vi rewards til dig, der vil give os en hånd i krisen. Vi er Københavns grønne iværksætterhus. Få glæde af vores dejlige hus og de mange ting vi og vores beboere har at byde på. 

 

Hvordan gør du?

Greencubator har samlet en liste over produkter og ydelser (rewards), som vi donerer til vores fælles overlevelse. Dem kan du få del i, når du giver os en pengedonation. Priserne for vores rewards ligger fra 50 kr. og opefter, så der er noget for alle – uanset om du er til fest, faglige oplæg, rådgivning eller vores lækre møde- og eventfaciliteter,  og om du har mange penge eller få.

Vores mål er at indsamle 150.000 kr. Så vi kan hjælpe vores ildsjæle med at fortsætte deres grønne projekter. 

Hvad går pengene til?

Pengene går helt konkret til at dække huslejen for alle vores beboerne i 3 mdr., så vi kan drive Greencubator med sparring, aktiviteter og fagligt netværk. Samler vi mere ind, vil pengene gå til forbedringer af vores faciliteter. 

Se listen over vores rewards under “Incitamenter” ude i højre side.

Hvem er vi?

Greencubator er et grønt fællesskab for start-ups, små virksomheder og ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel. Vi er en non-profit organisation, og vores mål er at bidrage til den bæredygtige omstilling ved at understøtte iværksætteri med rådgivning, sparring, fagligt netværk og partnerskaber, der styrker virksomhedernes arbejde med den grønne omstilling. 

Greencubator har siden 2015 haft knap 100 virksomheder og foreninger igennem huset, som har skabt et væld af nye bæredygtige løsninger og arbejdspladser. 

Tænketanken Frej, Intugreen, GoGreen Danmark, Økologisk Landsforening, SustainDaily, Vild med Vilje, Foreningen for Skånsomt kystfiskeri er eksempler på nogle af de grønne organisationer, der har haft/har glæde af de rammer, som Greencubator tilbyder.

Hvorfor har vi brug for hjælp?

Nedlukningen af store dele af samfundet har desværre ramt Greencubator og vores iværksættere hårdt. Vores ildsjæle hører til en af de mest sårbare grupper i vækstlaget for bæredygtigt iværksætteri – og mange af dem kan desværre ikke få hjælp via offentlige Corona-hjælpepakker.

  • Mange af vores iværksættere lever af vidensdeling i form af workshops, undervisning og foredrag, og de har fået aflyst deres arrangementer og bookinger for at begrænse fysisk samvær.  • De fleste af vores nystartede virksomheder har for lav en omsætning til at leve op til kravene i Corona-hjælpepakkerne, så de kan ikke få økonomisk hjælp ad den vej.  • Vores iværksættere har investeret en masse tid og penge i at skabe bæredygtige løsninger, der skal komme os alle sammen til gode – men lige nu er deres fremtid meget usikker.


Hjælp os og den grønne omstilling ud på den anden side af Corona-krisen og få samtidig glæde af vores dejlige hus og nogle af de mange ting vi og vores beboere tilbyder.

 
Få dit navn på vores støttevæg
Minimumsbeløb 50,00 For 50 kr. eller derover vil vores skiltemaler skrive dit navn (eller organisationsnavn) på vores støttevæg. Jo større beløb du donerer, jo større skriver vi dit navn! Væggen bliver set af de mange mennesker, der kommer og går i Greencubator – og vi deler også fotos af den færdige væg på vores sociale medier og takker ALLE ved navn!
Eksemplar af magasinet Sustain Yearly
Minimumsbeløb 150,00 Få et eksemplar af Sustain Yearly Fjerde år. Sustain Yearly magasinet er din guide til en bæredygtig livsstil og det giver dig guldkorn, opskrifter, anbefalinger, interviews og stof til eftertanke. Magasinet er trykt efter de mest bæredygtige principper hos KLS Pureprint. Rewarden skal hentes på Greencubator.
Kom til årets fest i Greencubator med Raske Penge og Klumben
Minimumsbeløb 230,00 Få billet til et brag af en fest! Vi er kendt for vores fede fester med live musik, højt humør og god energi – og det her bliver ikke en undtagelse. Oplev vores lokale helte Raske Penge og Klumben fyrre den af på tæt hold. Festen afholdes så snart, omstændighederne tillader det, og så skal vi fejre, at vi langt om længe må kramme og danse tæt igen! Du vil få besked om datoen senest 6 uger, før festen afholdes.
Yoga eller personlig coaching
Minimumsbeløb 850,00 Få 1.5 times yoga for op til 16 personer eller personlig coaching for 1 person. Heartwise Yoga hjælper dig med at holde balancen mellem kroppen, sindet og hjertet - både hjemme og på arbejde. Yoga kan være personligt eller til grupper, og alt kan foregå online eller fysisk. HeartwiseYoga kommer gerne ud til dig og dine kolleger (Storkøbenhavn) eller inviterer indenfor i vores lokaler på Greencubator - når omstændighederne tillader det igen. Namaste.
Klippekort til vores mødelokale
Minimumsbeløb 1.200,00 Få 5 x 1 times brug af vores dejlige mødelokale. Lokalet kan rumme 8 personer, og det er udstyret med projektor, lærred og knivskarpt internet. Se https://greencubator.dk/faciliteter/ for video og fotos.
Seminar om grøn laboratorieadfærd
Minimumsbeløb 1.200,00 Få en times seminar/gå-hjem-møde fra Ava Sustain og blive klogere på, hvordan du kan mindske det miljø- og klimamæssige aftryk af laboratoriearbejde. Oplægget giver dig både inspiration og konkrete værktøjer, og det kan foregå på dansk eller engelsk. Ava Sustain kommer meget gerne ud til dig og dine kolleger (Storkøbenhavn) eller inviterer indenfor i vores lokaler på Greencubator.
Rådgivning i bæredygtig professionel køkkenpraksis
Minimumsbeløb 1.500,00 Få 2 timers rådgivning i bæredygtig professionel køkkenpraksis af Bærekraft. Rådgivningen tager udgangspunkt i dit specifikke køkken, din praksis og din målgruppe. Du kommer hjem med konkrete inputs til, hvordan du praktisk kan arbejde med at gøre din køkkenpraksis mere bæredygtig. Bærekraft kommer meget gerne ud til dig og dine kolleger (Storkøbenhavn) eller inviterer indenfor i vores lokaler på Greencubator. Læs mere om Bærekraft på https://www.baere-kraft.dk.
Skræddersyede film-ideer til din virksomhed
Minimumsbeløb 1.850,00 Få 1 x 2 timers rådgivningsmøde hos LUMUMA, hvor du får skræddersyede film-idéer, koncept og strategi, der kan tage din virksomheds synlighed og branding til nye højder. LUMUMA kommer meget gerne ud til dig og dine kolleger (Storkøbenhavn) eller inviterer indenfor i vores lokaler på Greencubator. Læs mere om LUMUMA på https://www.lumuma.com
Workshop i pædagogisk massage, leg og samspil
Minimumsbeløb 5.000,00 Hands kommer ud og laver en workshop i institutionen (0-6 år) med max. 10 børn og min. 2 voksne (Sjælland). Workshoppen varer 2-3 timer, inkl. 30 min refleksion uden børn. Læs mere om HANDS på https://www.hands-mh.dk
Hold dit næste event i vores hyggelige lounge
Minimumsbeløb 5.000,00 Hold dit næste event, workshop eller andet i Greencubators kreative og inspirerende rammer. Vores lounge har projektor, lærred, et langbord og et hyggelig hjørnearrangement. Du kan booke loungen til heldagsarrangementer lørdage og søndage, eller til aftensarrangementer på hverdage mellem 17.00-22.00. Se https://greencubator.dk/faciliteter/ for video og fotos.
Partnerskaber