Bæredygtighed og lokalt ansvar

2.120,00 kr. 10.60% af 20.000,00 kr.

11

crowdfunders
udløbet
Trine Elgstrøm-Wagner @9475012503

medlem siden 6. maj, 2020

Om projektet

Hej ,

Mit navn er Emil.
Lige så længe jeg kan huske har min store passion været, at tilberede mad fra bunden og give folk en smagsoplevelse med rene råvarer de ikke glemmer. Jeg har stor erfaring fra branchen og er drevet af mit positive livssyn og har altid ydet en personlig betjening, som mine loyale kunder satte stor pris på.

Med min partner Trine ønsker vi at få plantet en take away-shop i hjertet af Stevns (Store Heddinge) med grønne og spændende salater, kaffe-to go, friskpresset juicer. Der mangler et alternativ til Stevns mange pizzariaer. Vi vil gerne afhjælpe de travle børnefamilier (hvor mange i dag pendler fra Stevns til Hovedstaden) med en sund take away løsning.
På sigt vil levering være en mulighed.
Vi har endvidere undersøgt at Stevns Kommune som er beliggende indenfor få minutters gang, ikke længere tilbyder kantineordning til deres medarbejdere. Dette kunne være en stor mulighed for os, at tilbyde friske salater/sandwich.

Byen har også svømmehal og idrætshal/fodboldklub hvor man kunne ved større begivenheder arrangere en madbod e.lign.

Vores “mærkesag” er ansvarlighed overfor vores natur og klima, derfor vil emballagen være nedbrydeligt/genanvendeligt.
Vi vil i det største omfang købe vores råvarer lokalt og økologisk. Der er heldigvis i lokalområdet landbrug med økologiske grøntsager og frugt.
Samt støtte den lokale bager og slagter. Vi håber samtidigt at vi kan skabe liv i den hyggelige gågade, få folk til at handle lokalt så butikkerne også eksisterer om 5 år.
Med Trines sans for kreative ideer, vil vi håbe vi kan bidrage beboerne på Stevns med nogle madarrangementer - også udenfor turistsæsonen.

Vi rummer begge et ansvar for vores medborgere. Vi vil meget gerne på sigt åbne mulighederne for en socialøkonomisk virksomhed, hvor vores interesse vil være på flygtningeområdet - især kvinderne. Vi bærer alle et ansvar for at få integreret nye borgere i Danmark/Stevns. De har brug hjælp og vejledning fra en mentor b.la om arbejdsmarkedet og det danske samfund generelt.

Vi søger om støtte til markedsføring, inventar og udendørsliv, hvor lokale og turister kan nyde en frisk juice eller kaffe.

Vi må ikke gå i stå - Corona eller ej

 
Partnerskaber