Jubilæumsbog

200.344,00 kr. 114.48% af 175.000,00 kr.

83

crowdfunders
udløbet
Bodil Binner @bodilbinner

medlem siden 18. maj, 2020

Om projektet

CROWDFUNDING: BOGEN OM BODIL BINNER


Håndsrækning til 30 års håndværkshistorie


Drømmen om at blive guldsmed har altid boet i mig, men det har også været vigtigt for mig at hjælpe andre med at udleve deres. Drømmen om det ultimative smykke. Drømmen om lærepladsen. Drømmen om udstillingen, der løfter faget og hylder historien bag. For ædelmetaller og ædelstene har en særlig fascination og magi – og som ved et trylleslag er der gået tredive år.

I anledning af mit jubilæum drømmer jeg om at lave en bog. Ikke om mig, men om mit liv som håndværker og alle dens facetter, arbejdet som guldsmed har. Når jeg på bestilling omdanner arvestykker til nye smykker. Arbejdet med de kongelige udstillinger. Præsentation af smykker til markante kvinder. Laugenes Årlige Opvisning. Samarbejdet med Herrnhut-brødremenigheden rundt om i verden. Funktionen som reparationsværksted for Tiffany & Co. Unikaobjekterne, jeg har skabt til konkurrencer. De sjove anekdoter og de skæve projekter.

Bogen bliver skrevet af Nina Hald, der er forfatter til ti smykke- og ædelstensbøger, og er tænkt som første bog i en serie på fem individuelle bøger om forskellige danske guldsmede og smykkefirmaer. Johnny Wichmann, æresmedlem af Håndværkerforeningen, skriver forordet om, hvorfor det er så vigtigt at bevare forskellige håndværk.

Hvis jeg skal gøre tanke til handling, får jeg brug for hjælp. Alle bidrag store som små modtages med ydmyg taknemmelighed og vil blive brugt på opsætning og tryk samt promovering af bogen.

Du kan se et uddrag af bogen her.
Partnerskaber