Vores Tøj - Verdens Ressourcer: Tekstilindustriens Kompleksitet og Fremtid

70.730,00 kr. 117.88% af 60.000,00 kr.

196

crowdfunders
udløbet
Tekstilrevolutionen @8136737802

medlem siden 26. maj, 2020

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
E-bogen
Minimumsbeløb 140,00 Bogen i e-bogs-format, sendt direkte til dig gennem det digitale univers.
Bogen
Minimumsbeløb 220,00 Til dig, der vil forstå tekstilindustrien, så du kan være med til at ændre den. Incl. fragt - men vi håber at du i stedet besøger os nørrebro og henter den :)
Bogen + Tekstilrevolutionen Mulepose
Minimumsbeløb 350,00 Til dig, der vil blive klogere på tekstilindustrien og gerne vil mindes om en af de mest centrale pointer mens du køber ind. Tryk kommer på enten en Neutral mulepose (som du skal love at bruge mindst 150 gange) eller et stykke tøj, som du selv tager med.
2 Bøger og 1 plakat
Minimumsbeløb 530,00 Til dig, der kender en anden, der også bruger tøj. Plakat af den illustration, du kunne tænke dig, printet på lækkert papir. Du vælger den når kampagnen er slut. Det gør du gennem en formular, som vi sender dig på en mail. I mellemtiden kan du kigge på hvilke plakater vi har, på vores hjemmeside. www.tekstilrevolutionen.dk/vores-toj-verdens-ressourcer Incl. fragt - men vi håber at du i stedet besøger os nørrebro og henter dem :)
Bogen + Tekstilrevolutionen Mulepose og 2 plakater
Minimumsbeløb 600,00 Til dig, der vil blive klogere på tekstilindustrien og hjælpe med at sprede budskabet. Tryk kommer på enten en Neutral mulepose (som du skal love at bruge mindst 150 gange) eller et stykke tøj, som du selv tager med. Plakat af den illustration, du kunne tænke dig, printet på lækkert papir. Du vælger den når kampagnen er slut gennem en formular, som vi sender dig på e-mail. I mellemtiden kan du se på hvilke plakater vi har her: www.tekstilrevolutionen.dk/vores-toj-verdens-ressourcer
Bogen med personlig hilsen + vanvittingt mange karmapoints
Minimumsbeløb 1.000,00 Til dig, der vil forstå industrien og sørge for at vi kan skubbe endnu mere end vi gør. (Og også vil have virkelig mange karmapoints)
Bogen med en personlig hilsen og en invitation til at komme i vores podcast
Minimumsbeløb 2.500,00 Til dig, der vil forstå indsutrien i dybden og snakke med os mens verden lytter. Vi er i gang med at starte en podcast. Den hedder Stof til Eftertanke og her kommer vi til at dykke ned i tekstilindustrien. Du bliver inviteret - men hvis du ikke har lyst, så er der ingen tvang.
20 bøger og 2 plakater
Minimumsbeløb 4.250,00 Til dig der vil hjælpe andre med at forstå industrien bedre. Del bøgerne ud og hæng plakaterne op for at blive mindet om de gode pointer. Plakat af den illustration, du kunne tænke dig, printet på lækkert papir. Du vælger den når kampagnen er slut gennem en formular, som vi sender dig på e-mail. I mellemtiden kan du se på hvilke plakater vi har her: www.tekstilrevolutionen.dk/vores-toj-verdens-ressourcer
6 bøger og en snak om hvordan din tekstilvirksomhed bliver grønnere
Minimumsbeløb 5.000,00 En stor håndfuld bøger til dig, der sidder i en mindre tekstilvirksomhed, der vil løbe forrest inden for bæredygtighed. Vi kommer ud til dig og åbner vores hjerner i en halv dag.
40 bøger og et foredrag og 3 plakater
Minimumsbeløb 16.000,00 Til dig, der vil sørge for at flere bliver klogere på industrien. Du får 40 bøger, og have et foredrag skræddersyet til dig. Du kan få inspiration her: www.tekstilrevolutionen.dk/foredrag-og-webinarer Plakat af den illustration, du kunne tænke dig, printet på lækkert papir. Du vælger den når kampagnen er slut gennem en formular, som vi sender dig på e-mail. I mellemtiden kan du se på hvilke plakater vi har her: www.tekstilrevolutionen.dk/vores-toj-verdens-ressourcer
Partnerskaber