Økonomista magazine

46.054,99 kr. 115.14% af 40.000,00 kr.

210

crowdfunders
udløbet
Mille Skjold Madsen @milleskjold

medlem siden 11. oktober, 2017

Om projektet

Økonomista - dit økonomiske livstilsmagasin 

 

Kunne du tænke dig at få mere ud af dine penge og blive klogere på din privatøkonomi? Det kan de fleste af os nok svare ja til, og derfor vil jeg skabe Økonomista. 

 

Økonomista magazine er et samlingspunkt for alle aspekter af dit økonomiske liv. Lige fra billige madplaner, hverdagens sparetips til eksperter som inspirerer til at ændre pengeadfærd, investering og tankevækkende historier med virkelige mennesker, som fortæller hvordan de takler deres økonomi. Det ene emne udelukker ikke det andet, for en stærk økonomi går hele vejen rundt. 

- og det skal være nemt at gå til. 

 

I de snart 5 år jeg har skrevet om privatøkonomi  har jeg dagligt kontakt med mennesker som fortæller, at de rigtig gerne vil vide mere om privatøkonomi -  tage styringen over den - men ligesom mig, savner de et sted at finde inspirationen til det. 

Det er måske ikke lige så nemt at overskue at pløje sig gennem en masser bøger  (det kender jeg selv med to børn) eller tage til foredrag i disse tider. Måske har du også svært ved at få svar på dine økonomiske spørgsmål , enten fordi du synes det er pinligt at spørge andre eller du er bange for en løftet pegefinger. 

Med Økonomista vil du få svar på dine økonomiske spørgsmål, fordi hele dit økonomiske liv er samlet i et magasin, og du kan tage det frem igen og igen, når du har en pause til at fordybe dig. Hvad enten det er med en kop kaffe på sofaen, i sommerhuset eller et andet sted, hvor du har tid til ro og refleksion over dit økonomiske liv. 

 

Hvem er bag Økonomista? 

Jeg hedder Mille, uddannet journalist og bag Instagram-profilen funnyfinans, hvor jeg de sidste par år ærligt har delt ud af min egen privatøkonomi og holdt foredrag om at finde vejen til en stærk økonomi. Jeg er gået fra shopaholic med overtræk til sparenørd og aktieindehaver. Men jeg vil ikke kun fortælle min historie. Jeg vil fortælle en masse historier. Jeg vil samle en masse viden fra en masse eksperter, så vi alle kan få en stærkere økonomi. For jeg tror på, at vi kan lære rigtig meget af en åbenhed omkring privatøkonomi. Derfor har jeg sat dette projekt i søen.

 

Indhold

- Inspirerende interviews med rigtige mennesker om deres økonomi, gæld og prioriteringer

- Guide til investering

- Tips til billige madplaner

- Tema-artikler om emner som pengetabu, pengeadfærd, parøkonomi etc. 

- Bolig og mode på budget 

- Eksperter der guider til, hvordan du får en stærkere økonomi

- Input fra meningsdannere om privatøkonomi, aktier og lignende.

- Sjove tegninger

- Ca. 80 sider magasin trykt på et bæredygtigt trykkeri

 

Med andre ord: Historier og inspiration som aldrig bliver forældede, altså den perfekte investering.

 

DET SKAL NEMLIG VÆRE NEMT AT BLIVE INSPIRERET TIL EN STÆRKERE ØKONOMI

 

Hvorfor crowdfunding?

Indtil videre har denne her idé kun eksisteret i mit hoved og hvad hvis jeg er den eneste som synes det er en god idé? Med crowdfunding synes jeg det er en god måde at finde ud af det på. Jeg tror også på, at vi er bombarderet med indtryk fra sociale medier og trænger til at sætte os i ro og fordybe os i spændende historier. Derfor et trykt magasin fremfor udelukkende digitalt. 

Jeg skal desuden hyre en grafiker, for jeg kan skrive herfra til månen, men opsætningen må jeg lade andre om. 

 

Tidslinje

Hvis crowdfundingen bliver en succes, så skriver jeg videre til mine fingre bløder og sætter grafikeren i sving. 

Udgivelse: August/September 2020.

 

Hvad hvis crowdfundingen ikke lykkes?

Hvis jeg ikke når målet, så får du dine penge tilbage. 

 

Hvad sker der, hvis vi når over målet?

Så går pengene først og fremmest til at trykke flere magasiner og eventuelt overskud vil gå til at betale grafikeren og trykkeri til magasin nr 2.
Nysgerrig på mere? Du kan følge processen med min egen økonomi og magasinet HER og HER
Tak!
Minimumsbeløb 20,00 Når det kommer til økonomi tæller hver en krone, og jeg er dybt taknemmelig for alle bidrag. Som tak vil dit navn blive nævnt på en takkeside i det første nummer af magasinet.
Økonomista E-magasin
Minimumsbeløb 95,00 Modtag magasinet som e-magasin, når det udkommer.
Økonomista Magazine
Minimumsbeløb 130,00 Du får et Økonomista Magazine tilsendt din postkasse. En del af denne reward går til at dække porto.
Sharing is caring
Minimumsbeløb 320,00 Perfekt til dig, som også vil inspirere andre til at få en stærkere økonomi. Få 3. stk magasiner hjem til din adresse og del ud til veninder, mødre, døtre eller som værtindegave til den næste fest. En del af denne reward går til at dække porto.
Go big pakken
Minimumsbeløb 500,00 Til dig som vil inspirere endnu flere du kender til en stærk økonomi. Få 5. stk magasiner sendt hjem til din adresse og del ud til veninder, mødre, døtre eller som værtindegave til den næste fest. En del af denne reward går til at dække porto.
Virksomhedspakken I
Minimumsbeløb 5.000,00 Til virksomheden eller organisationen, som gerne vil støtte en iværksætter med at styrke pengesnakken i Danmark. I får 15 stk magasiner tilsendt jeres adresse og et foredrag (når corona tillader det)
Virksomhedspakken II
Minimumsbeløb 10.000,00 Til virksomheden eller organisationen, som gerne vil støtte en iværksætter med at styrke pengesnakken i Danmark. I får 15 stk magasiner tilsendt jeres adresse, et foredrag (når corona tillader det) og 1 sides annonce i magasinet.
Partnerskaber