Et platform som taler om de ting der betyder noget

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
SuChAiya @suchaiya

medlem siden 4. juni, 2020

Om projektet

Jeg er nysgerrig og stiller mange spørgsmålstegn til normer, tabuer, mennesket og vores samfund. Jeg oplever at vi lever i et samfund som er 'censureret' hvor massemedierne styre narrativet om hvad der skal tales om i samfundet, istedet for det som er autentisk, ærligt og ægte. Jeg har derfor besluttet mig at lave min egen platform hvor jeg vil tale om alle de ting man ikke 'tør' tale om. Jeg vil dele min egen sårbarheder og liv samtidig med jeg interviewer forskere, lægere, erhvervsledere, kendisser - alle som har en interessant historier som vil bidrage til at hjælpe med ændre vores mindset i vores samfund.

Lidt om AiyaAsk:
AiyaAsk er en platform, som stiller spørgsmål og undersøger mennesket, normer, tabuer og samfundet. Vi er programmeret til at følge normen, sætte hinanden i bås, work-eat-sleep-repeat uden at stille spørgsmål, skubbe grænser eller skille os ud. AiyaAsk går imod perfekthedskulturen; hvordan vi bør være og udfordrer menneskers syn på sig selv og verden.
AiyaAsks mission er at hjælpe mennesker med at blive inspireret til at stille spørgsmål, være åbensindede, være nysgerrige og at udfordre sig selv. Visionen er at skabe et community af mennesker, som ønsker at reflektere dybere, opnå deres fulde potentiale og leve et frit og ærligt liv.
Jeg vil gerne åbne op for de sårbare og autentiske samtaler og for de ting, man ikke taler højt om. Jeg deler min selvudviklende rejse, hvor jeg eksperimenterer og udfordrer mig selv, samtidig med at jeg har livsændrende og meningsfyldte samtaler med inspirerende mennesker.
Partnerskaber