Keramikværksted i 18b

19.500,00 kr. 108.33% af 18.000,00 kr.

36

crowdfunders
udløbet
Helle Langer @kultur18b

medlem siden 14. juni, 2020

Om projektet

Vi vil gerne være en vestjysk base for kreativitet – et sted hvor vi dyrker mulighederne i kombinationen af hænder, håndværk og gode ideer. Og i en verden hvor vores tanker kan drukne i madpakker, todo-lister og papirstakker så tror vi på at det er sundt at sidde roligt ned med ler i hænderne og kun tænke på at glatte ud eller bygge op. Vi vil gerne hylde den kreative nerve der allerede gror i Lemvig Kommune og være en base hvor man gerne må dyrke det og have ro til at gøre det.

Vi har allerede en keramikovn men vi mangler al udstyret til at kunne starte vores ide op, som værktøj, ler, glasur, kavalet osv. Vi vil gerne lave åbne-keramikværksted-aftner med start i januar 2021, afhængig af efterspørgsel så forventer vi at det bliver 2 aftner om måneden i løbet af foråret. Via klippekort-ordning kan du tilmelde dig de aftner du kan komme og tilrettelægge dit keramik-projekt efter det. Og med tiden vil vi forøge tilbuddet med weekendworkshop med dygtige keramikere og flere tiltag egnet til børn.

Vi ved allerede hvor mange kreative mennesker der befinder sig i Lemvig Kommune – vi vil gerne være en legeplads for dem, både de øvede og de uøvede. Vi håber du vil være med til at støtte projekt om mere kreativitet i 18b, gerne som støtte nu men også som deltager når vi går i gang.

Jeg tror at det er sundt! Håber I er med.

Psst.. 18b er en skøn blanding af kultur - keramikværkstedet er kun en af mange grene:) Lur på fb 18bnørregade, insta @18bnorregade eller på hjemmesiden www.18-b.dk hvis du er nysgerrig.
Partnerskaber