Jule-hytte-by hos julebrødrene

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jakob @5241684907

medlem siden 25. juni, 2020

Om projektet

En masse nostalgisk julemagi samlet på ét sted men med pladsproblemer


Julebrødrene, som er kendt fra TV2, ønsker at udvide deres Julemuseum med en permanent Jule-hytte-by på pladsen foran museet. Tanken med dette er, at byen kan danne rammen om flere juleoplevelser i det lille hyggelige Julemuseum, som brødrene har skabt med hjælp fra frivillige gennem deres engagement og passion for julen.

Lillelund Julemuseum byder i dag velkommen til et eventyrunivers. Bag den store flotte facade, gemmer der sig et ægte levende juleeventyr. Museet er 100m2 og fyldt med forskellige julegenstande. Den ældste er helt tilbage fra 1800-tallet.

Det hele er skabt af et par tvillingebrødre der er kendt fra bl.a. dokumentaren om ‘Julebrødrene’ på TV2 fra 2018. Tvillingerne Benny og Brian Lillelund, driver nemlig Danmarks eneste Julemuseum i deres eget private hjem. Samlingen tæller mere end 6.000 genstande, en museumsbutik og særudstilling om julemænd. Julemuseet blev etableret i 2015 og har bl.a. oplevet en stigende interesse, især efter omtalen på TV2 og de efterfølgende udsendelser på TV Syd og diverse omtaler i aviser.

Brødrene har store drømme om Julemuseet. Det skal udvides, så det bliver hele Danmarks turistattraktion, med bl.a. en Julelandsby i fuld størrelse, skøjtebane og forlystelser som en rigtig temapark. Men som det ser ud lige nu, så er pengene meget små. Men drømmen lever videre og det vil den fortsat gøre, indtil tvillingerne ikke er her mere. Dette er deres kald, deres mening med livet, det er deres liv og deres eventyr. De vil begge to gøre alt i deres magt for at dette Julemuseum skal bestå og at de sammen kan nå deres mål.

Det næste mål er som sagt en Jule-hytte-by, hvor man kan opleve ægte julemarkeder med udstillinger, julenisser, gløgg med æbleskiver og meget andet, som man forbinder med en rigtig jul. For at dette eventyr kan gå i opfyldelse, har Julebrødrene brug for al den hjælp de kan få.  Brødrene søger derfor om penge til at købe færdiglavede julehytter, som kan installeres og anvendes til julemarkeder. Hver hytte er en udgift på 10.000 kr. og brødrene vil gerne starte med 5 hytter, som skal sættes op og pyntes med noget af det julepynt, som de får forærende fra de mange frivillige og deres netværk. Transporten af hytter, opsætning med el mv, er der frivillige der gerne vil hjælpe med. Men pengene er små og derfor ønsker brødrene at der ønske må gå i opfyldelse!
Partnerskaber