Genbrugstøj med nyt design

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Louise Ravn @8944320589

medlem siden 28. juni, 2020

Om projektet

Vi, Louise og Marius (mor og søn) har i lang tid arbejdet på at lave en webshop. Marius har designet webshoppen som er klar til at gå i luften denne sommer.
Vores koncept er nytænkning og der findes pt ikke lignende på markedet. Vi indkøber genbrugstøj i god kvalitet. Pt indkøber vi kun overdele. T-shirts, bluser og hættetrøjer. Vi udvælger kun tøj der er i god stand og uden huller og pletter. Så påtrykker vi vores eget design som vi har udviklet på det seneste år. Vi har lige nu 5 forskellige trykfiler som vi bruger. Vi har investeret i en varmepresser så vi selv kan trykke på tøjet. Tøjet sælges så via webshoppen som vi løbende vedligeholder og lægger nye styles op. Vi tænker meget i genbrug og bæredygtighed og det vil selvfølgelig være synligt at vores koncept er genbrug i nyt design. Al vores indkøb af forsendelsesposer, papir og tryk er bæredygtigt.
Vi søger 15.000 kr til at vi kan afbetale varmepresser, og til at indkøbe en digital transfer folie printer og skære så vi ikke er afhængig af dyre mellemled.
Partnerskaber