SpiritSurf Aktiviteter

12.100,00 kr. 100.83% af 12.000,00 kr.

5

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Dette sommerhalvår 2020 (juni, juli & august samt september & oktober)  har Anne-Louise Jørgensen gået "all in" med Stand up paddle Surf aktiviteter i Lem Vig bugten. På hjemmesiden www.spiritsurf.dk og dens facebookside kan man følge med i Sup aktiviteterne og de forskellige hold, der tager udgangspunkt fra Lemvig havn.

Anne-Louise ønsker at få flere til at komme på vandet og dyrke SUP Surf, således folk få en god oplevelse sammen med andre mennesker, som bl.a. kan være med til at give folk nye kompetencer på vandet. Dertil vil sådanne aktivister i vandet ligeledes være med til at bidrage til mere aktivt liv i havneområdet i Lemvig. Oftest efter en god gang "SUP", afsluttes oplevelsen med en drink eller madoplevelse i et af byens mange spisesteder.

For at tilbyde flere spændende oplevelser ønsker SpiritSurf.dk støtte til et YOGA DOCK til vandet,hvor der kan være plads til 8 boards/personer, hvilket vil gavne fremdige kursister samt interessen for vores hold. Så kan vi bedre afholde vores "SUP FITNESS/YOGA hold" på et professionelt niveau

Dertil ønsker vi støtte til våddragter, således kursisterne også kan komme ud i koldere vejr.

Følg endelig med på vores Facebookside, således Du kan se, at det vi foretager os bliver en realitet. Vi mærker en kæmpe opbakning denne sommer, og vi ønsker selvfølgelig at fortsætte næste sommer, bl.a. også sætte kitesurfing på programmet, såfremt opbakningen opretholdes sommeren igennem.

De bedste hilsner,

Tom & Anne-Louise fra SpiritSurf

 
Partnerskaber