Mentorforløb med fokus på arrangering af big bands!

5.169,00 kr. 103.38% af 5.000,00 kr.

21

crowdfunders
udløbet
Victor Svold @victorsvold

medlem siden 27. juli, 2020

Om projektet

Til august 2020 har jeg en aftale med dirigent og arrangør, Jesper Riis (DR Big Bandet, Aarhus Jazz Orchestra, Tip Toe, Nordkraft) om et mentorforløb á 10 lektioner, hvor jeg for første gang skal skoles i arrangement af orkestre.

Mentorforløbet er imidlertid blevet svært for mig at finansiere oven på Corona-krisen, hvor mange koncerter blev aflyst. Derfor håber jeg på din støtte til at gennemføre forløbet alligevel.

Forløbet kommer som et led i min proces med mit debutalbum. Min ambition er, at albummet skal være med et bigband, men at skrive arrangementer ud til hele big bands er ikke noget, man bare lige gør. Derfor vil jeg lære fra landets bedste, og mentorforløbet er et vigtigt led i kæden, når det drejer sig om mit debutalbum. Jo bedre arrangementerne er, desto større sandsynlighed er der simpelthen for at få branchens bedste samarbejdspartnere og for at nå længst muligt ud med musikken.

Mit overordnede mål for min musik er, at jeg vil udbrede swingmusikken. Jeg vil simpelthen vise den gennemsnitlige lytter, at bigbands og swingmusik kan noget, de måske ikke lige vidste. For hvem elsker ikke kraften i et big band? For at nå bredt ud, skriver jeg i en genre, der er mere "spiselig" end så meget andet bigband musik, der findes. Derfor er din støtte til det her mentorforløb også en støtte til at udbrede swingmusikken - for det kan jeg love dig for, at jeg gnisten til at gøre.

Se fordelene til højre!

Én entrébillet til orkesterkoncert!
Minimumsbeløb 150,00 Tusinde tak for en støtte, der kan mærkes! D. 3. september fyrer vi op for kedlerne på Tir Na Nog i Aarhus. Det er med fuld orkester (syv mand) i enormt stilrige omgivelser. Du får en entrebillet som tak for din støtte! (koncertbilletterne kan også arrangeres til en anden aften)
To entrébilletter til orkester koncert + 2 fadøl!
Minimumsbeløb 300,00 Hold da op. Mange, mange tak for din støtte. Dig vil jeg gerne sige hej til! Hvad med d. 3. september fyrer vi op for kedlerne på Tir Na Nog i Aarhus. Det er med fuld orkester (syv mand) i enormt stilrige omgivelser. Du får to entrebilletter og et sæt fadøl med som tak for din generøse støtte! (koncertbilletterne kan også arrangeres til en anden aften)
2 entrébilletter + 2 drinks ELLER indspilning af sang
Minimumsbeløb 500,00 Wauw, du er for vild. Jeg vil gerne tilbyde dig noget lidt ekstra. Enten så kan du og en ven kommer til min koncert på Tir Na Nog d. 3. september, hvor hele orkesteret spiller op, og så ovenikøbet få to cocktails med. Eller jeg kan indspille en sang for dig med klaver og vokal, som du kan bruge i privat sammenhæng. Et bryllup? Konfirmation? 50-års? You name it. Tusinde tak for din enormt flotte støtte.
60 minutters privatkoncert
Minimumsbeløb 700,00 Nu har jeg ikke længere ord. Wauw, for en støtte. Tusinde tak. For det beløb vil jeg rigtig gerne tilbyde dig en koncert hjemme på din matrikel. Normalt koster sådan en koncert mindst 2500, men i denne omgang kan du altså få det meget billigere. Om det er i haven, i stuen eller i brusekabinen er op til dig. Jeg skal bruge en stikkontakt, og så har jeg resten med. NB: Kun 6 styks i udbud! Tusinde, tusinde tak.
Partnerskaber