Alle børn skal kunne lege

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Anders Hjortshøj @lejenleg

medlem siden 15. august, 2020

Om projektet

Lejenleg.dk er et nyt legetøjskoncept, hvor man mod et mindre abonnement, får mulighed for at låne legetøj online fra et legetøjsbibliotek, hvor også fragten tur/retur er betalt.

Det er godt for en række ting:

  1. Indkøb af legetøj på traditionel vis bliver hurtigt en dyr affære, uanset om man køber nyt eller brugt. Her har man mulighed for at låne og afprøve legetøjet inden man evt. køber det, eller blot fortsætter med at låne.  1. Rigtig mange børn over hele landet får mulighed for at lege med nyt og spændende legetøj for meget få penge, hvor alle familier kan være med økonomisk. Det kan være en fantastisk gave at give f.eks. til jul eller fødselsdage, hvis du ønsker at glæde et barn. Et medlemskab koster mellem kr. 99,- til 159,- mdl. og giver adgang til hhv. 2 eller 4 stykker legetøj om måneden.  1. Det er godt for miljøet. Ved at låne i stedet for at eje hjælper du miljøet, da produktion af nyt legetøj påvirker Co2-regnskabet negativt med ca 7 kilo Co2 per legetøj.  1. Det er med til at fjerne ”rodet i dit hjem” – Undersøgelser viser at børn i snit gider at lege med et stykke legetøj i ca. en måned, derefter kommer det bare til at fylde i hjemmet.


Du kan allerede nu besøge og se vores koncept på webadressen lejenleg.dk, hvor der p.t. er ca. 200 stykker kvalitetslegetøj i biblioteket, og drømmen er at vi kan have et bibliotek på minimum 1000 stykker legetøj, der kan glæde børn rundt omkring i Danmark. Hvis vi opnår vores ønskede funding skal pengene bruges til at udvide med meget mere legetøj, så mange flere børn kan komme til at lege.
Partnerskaber