Søholm Operas nye flygel - et instrument til glæde for publikummer, optrædende og studerende

60.246,00 kr. 109.54% af 55.000,00 kr.

78

crowdfunders
udløbet
Lise Christensen @soeholmopera

medlem siden 17. august, 2020

Om projektet

Støt Søholm Operas nye flygel
og hjælp os videre i drømmen om at gøre Samsø til et kraftcenter for musik og læring af højeste kvalitet - tilgængeligt for alle.

Søholm Operas Støtteforening har de sidste 4 år afholdt koncerter og events på Samsø til stor glæde for øboere og tusindvis af turister fra Danmark og Europa.

Vi har et par gange afholdt endags-masterclasses for unge danske sangstuderende og workshops for børn med både kor, strygekvartetter og komponister af flere omgange. Vi har altid mesterlæreprincippet involveret og bruger musik/sangstuderende side om side med professionelle. Det er for os grundlæggende vigtigt at passe på den musikalske fødekæde i Danmark og at medvirke til unge musikeres uddannelse, udvikling og trivsel.

Vi når vidt omkring i pressen: Vi har været i DR P2 flere gange - vi var tilmed i finalen til P2s Årets Ildsjæl 2020 - vi er dækket af bl.a. Politiken, Jyllands Posten, det tyske operamagasin Orpheus, Samsø Feriemagasin og Samsø Posten. Om nogle uger udkommer der en anmeldelse af vores seneste operaproduktion i operamagasinet Opera Now.

Mangel på et godt instrument
Trods vores hidtidige aktivitetsniveau har vi været holdt tilbage pga. manglen på et rigtig godt instrument - et instrument, som kan tiltrække endnu flere af de allerbedste pianister og dermed de allerbedste sangere, musikere og coaches. Et instrument som kan højne og understøtte vores profil som en seriøs aktør i det kulturelle landskab i Danmark og Europa.

Udover alle de fantastiske og lækre opera-, sang- og jazzkoncerter (m.m.) man overhovedet kan forestille sig et godt flygel kan bruges til, vil vi så gerne i gang med for alvor at gøre en forskel for de unge talenter i Danmark. Kan man næsten forestille sig noget bedre end et studieophold på smukke Samsø med de allerbedste lærere fra hele verden?

Vores nye flygel
For nogle uger siden tog vi derfor springet - a leap of faith - og lagde udbetalingen til et helt fantastisk og spritnyt Yamaha C3X!
Flygelet står nu smukt og godt i Søholms Salon. Det blev indviet af ingen ringere end Søren Rastogi i en koncertrække med Andrea Pellegrini, Johan Reuter, Brit-Tone Müllertz og Susanne Elmark. Det har også haft rutinerede jazz-fingre igang: Martin Schack spillede det lækreste gig med Jefsen/Dayyani/Schack Trio i slutningen af juli.

Men - vi har brug for jeres hjælp, kære venner
Instrumentet skal betales. Og det er dyrt. Vil I mon hjælpe os med halvdelen?

Vi har brug for jeres hjælp, hvis ikke vi skal sende det smukke instrument - som allerede har skabt umådelig glæde - tilbage til leverandøren. Søholm Opera og vores Støtteforening modtager ikke driftsmidler, men søger om fondsstøtte fra projekt til projekt og ligger ikke inde med penge selv. Desværre støtter fonde generelt ikke indkøb af instrumenter - så derfor går vi nu crowdfundingens vej.

Enhver donation - lille som stor - modtages med ydmyg taknemmelighed.
Alle sponsorer, med mindre man ønsker at være anonym, vil blive nævnt på vores hjemmeside, og listen over glade givere vil blive synliggjort, hver gang flygelet spiller. Se hvad vi kan tilbyde som tak for støtte på listen til højre.

De varmeste hilsener fra Samsø - Danmarks smukke hjerte.

 

Vigtigt information fra Boomerang: Bliver projektet ikke 100 % crowdfunded sendes pengene tilbage til crowdfunderne. Vigtig detalje omkring administrationsgebyret der opkræves hos crowdfunderne af vores betalingsgateway, når de støtter projektet: Der betales et gebyr på p.t. 5 % af det beløb der støttes med. Dette gebyr opkræves som administrationsgebyr, og refunderes ikke uanset hvordan dit projekt forløber.

 
Partnerskaber