Det første OCR træningscenter i Odense

16.683,00 kr. 10.11% af 165.000,00 kr.

29

crowdfunders
udløbet
Lena Vindt Holm @lenaholm

medlem siden 30. maj, 2020

Om projektet

CROWDFUNDING OCR ODENSE

Hej - vi har brug for din hjælp!

I efteråret 2019 startede Lena Vindt Holm OCR Odense med et brændende ønske om at tilbyde OCR-træning til fynboerne, da der ingen træning af den art var i Odense. OCR Odense blev dermed det første træningsfirma i Odense, der udelukkende har OCR-træning.

OCR står for Obstacle Course Racing og betyder forhindringsløb. Vi træner på forhindringer, der kan være meget forskellige. Lige fra armgang og springe over en mur til at kravle under pigtråd og i mudder... det er alt hvad du kan forstille dig af styrke, balance, hurtighed og teknik - og der er altid en udfordring til dig uanset dit niveau.

Vi har store ambitioner for vores sport i Odense og på Fyn. Vi er et team af instruktører og frivillige, der brænder for OCR og sammen vil vi løfte Fyn indenfor denne sport. Vi går derfor meget op i at levere en kvalitetsorienteret træningsoplevelse med kvalificerede instruktører og hyggelige omgivelser. Derfor vil vi nu åbne Fyns første og største indendørs OCR-center i Odense... også med forhindringer udenfor.

OCR er for alle... Og her mener vi virkelig alle! For det er en legeplads både for voksne og børn og en fantastisk aktivitet sammen med familien. Der er garanti for sjov, fis og ballade, for OCR-miljøet handler meget om at hjælpe hinanden og at sørge for, at vi alle overkommer forhindringerne.

Vi lever os ånder for etableringen af det hyggelige center med en kop kaffe i fla’ u’ fynbo-loungeområdet, og vi går op i, at du føler dig hjemme. Samtidig vil der altid være en udfordring til dig på en forhindring i centret og det der pirrer dig til at komme ned til os.

Derfor føler vi også, at en netværksfinansering er oplagt til OCR Odenses træningscenter, da OCR-miljøet er noget, man vil være en del af fremover.

Om vores OCR Center:

 • Stor indendørs hal 500-1000m2

 • Stort udendørsareal

 • Et hav af forskellige forhindringer både inde og ude

 • Tidssvarende træningsfaciliteter og nye forhindringer

 • Drøn lækker kaffe/te

 • Hyggeligt “fla’ u’ fynbo”  loungeområde

 • Omklædning med bad og toiletter

 • Skadesforebyggende behandlingstilbud

 • Forhindringer både til børn og voksne

 • Introduktion og undervisning til udøvere på alle niveauer

 • Månedlige events og konkurrencer

 • Forhindringer fra vores eget OCR løb i Odense - ODIN RACE


Vi er dybt taknemmelige for al den hjælp vi kan få, og vi glæder os sindssygt meget til at byde jer velkommen i vores højt elskede og enormt hyggelige OCR center.


På forhånd tusinde tak for jeres interesse!


OCR ODENSE


 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

Støtter du med mere end DKK 1100 på denne side  er transaktionen underlagt KYC/AML bestemmelser, og du vil derfor blive bedt om at fremsende billed ID så pengene kan sendes til projektinderhaveren.
TAK FOR HJÆLPEN! Du er virkelig fantastisk!
Minimumsbeløb 100,00 Støtter du med imellem 100kr og 1.999kr til projektet giver vi selvfølgelig en lækker kop kaffe/te i vores kommende center og en corona-distance-krammer.
3 MÅNEDERS MEDLEMSKAB
Minimumsbeløb 900,00 Støtter du med imellem 900kr og 1.499kr løber vi tre gange rundt om centret og fanger et 3 måneders ubegrænset medlemskab, der giver adgang til centret fra morgen til aften - alle ugens dage!
10-TURS KLIPPEKORT
Minimumsbeløb 1.000,00 Støtter du med imellem 1.000kr - 1.499kr kravler vi op i toppen af et reb og henter hurtigt et 10-turs kort til dig.
6 MÅNEDERS MEDLEMSKAB
Minimumsbeløb 1.500,00 Støtter du med imellem 1.500kr og 1.999kr fikser vi et 6 måneders ubegrænset medlemskab og det giver adgang til centret fra morgen til aften - alle ugens dage!
OCR EVENT FOR 5 PERSONER
Minimumsbeløb 2.000,00 Støtter du med imellem 2.000kr - 3.999kr giver vi en dags træning for 5 personer inkl. 1,5 times instruktion med instruktør og runder af med en hyggelig kop kaffe/te.
OCR EVENT FOR 10 PERSONER
Minimumsbeløb 4.000,00 Støtter du med imellem 4.000kr - 7.999kr giver vi en dags træning for 10 personer inkl. 1,5 times instruktion med instruktør og runder af med en hyggelig kop kaffe/te.
BRONZE SPONSORPAKKE
Minimumsbeløb 5.000,00 Støtter du med imellem 5.000kr og 9.999kr kan du blive sponsor af OCR Odense i 6 mdr med reklame på sociale medier.
OCR EVENT FOR 20 PERSONER
Minimumsbeløb 8.000,00 Støtter du med imellem 8.000kr - 12.000kr giver vi en dags træning for 20 personer inkl. 2 timers instruktion med instruktør og runder af med en hyggelig kop kaffe/te.
SØLV SPONSORPAKKE
Minimumsbeløb 10.000,00 Støtter du med imellem 10.000kr og 19.999kr kan du blive sponsor af OCR Odense i et år med reklame på sociale medier.
GULD SPONSORPAKKE
Minimumsbeløb 20.000,00 Støtter du med imellem 20.000kr og 50.000kr kan du blive sponsor af OCR Odense i et år og få dit logo op på vores iøjenfaldende sponsorvæg i centret (jo større donation - jo større logo) samt logo på vores hjemmeside og reklame på sociale medier.
Partnerskaber