Støt togtur.dk - et nyt netmedie om togrejser i Europa.

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nikolaj Vesselbo @nvesselbo

medlem siden 28. august, 2020

Om projektet

Målet er at lave Danmarks bedste online rejsemagasin om togrejser til inspiration for alle, der drømmer om at pakke kufferten og tage afsted på klimavenlige eventyr.                

Det hele begyndte i november sidste år, hvor jeg som journalist skulle lave en rejsereportage til Berlingske Tidende om en ret fed togrejse fra Paris til Lissabon. Historien blev slået stort op i avisen og resulterede i rigtig mange henvendelser fra læsere, som gerne ville have gode råd til selv at komme afsted på spændende togrejser. 

Meget hurtigt stod det klart, at det eneste rigtige var at lave et seriøst journalistisk online-magasin om togrejser. For selvom den charmerende og langsomme rejseform er på vej mod en ny guldalder, er det stadig meget besværligt at booke billetter og finde vej i uoverskuelige køreplaner. 

- Og det er præcis det togtur.dk skal hjælpe med ved at producere følgende indhold på websitet og via de sociale medier:   

Inspirerende rejseartikler om togrejser i Europa.

Gode råd og tips til at købe de bedste og billigste togbilletter. 

Korte videofilm og podcast. 

Nyheder om nye spændende togafgange og ruter. 

Upload af læsernes egne rejsebeskrivelser og fotos.   

Allerede over 2000 følgere på Facebook  

Den store opbakning til projektet er fortsat på trods af coronakrisen og rejserestriktioner. Togtur.dk har på få måneder fået over 2000 nye følgere på Facebook, og hjemmesiden ligger helt i top på google. 

Togtur.dk har også fået nyt fint logo lavet af den verdenskendte Disney/Pixar tegner Jørgen Klubien, som i det kommende år har lovet at bakke op om projektet rent visuelt. 

MEN…..

Nu har jeg også brug for din hjælp til at komme videre ud af sporet - for toget kan ikke køre helt af sig selv endnu. Men det skal nok komme…..  

Din støtte vil gå til:

Design af nyt inspirerende website. (lige nu er det ret simpelt)

Produktion af efterårets redaktionelle indhold.

Annoncering på de sociale medier. 

 Om mig, journalist/tv-producent Nikolaj Vesselbo   

Jeg har stået bag nogle af DR’s helt store nyhedstemaer på bl.a. DR’s 21Søndag og TVA, lavet de vildeste rejsereportager og mine dokumentarfilm er blevet vist på store tv-kanaler verden over. Derudover har mine journalistiske projekter været nomineret til TV-Prisen tre gange for årets bedste nyhedshistorie i Danmark.

Og så elsker jeg togrejser, bossanova-jazz og gamle vinylplader. Klik ind på togtur.dk eller på FB og bliv inspireret til din næste rejse. Det er vejen frem….

På forhånd tusind tak for din støtte:-)

 
Partnerskaber