Country-psych LP

23.150,00 kr. 110.24% af 21.000,00 kr.

97

crowdfunders
udløbet
Sigurd Djurhuus @sigdjur

medlem siden 4. september, 2020

Om projektet

Aske Skat and his Psychedelic Country Band - Riding Silver Mind.


Vi har den fedeste plade liggende, og for at kunne dele den med jer skal vi presse 500 vinyler, så vi kan få den ud til jer. Masteren lyder for fedt og derfor skal den skæres og presses ordentligt, så den kan klare rigtigt mange gennemspilninger uden at lyde som tørstegte rødspætter. Kvalitet koster, så vi skal ha' se om vi kan samle 21 kilo ind, og for at få pladen afsted hurtigt så skal vi klare det på nogle uger.

Aske skriver:
"Den her plade er et resultat af ikke at have internet, være rigtig glad for 60'er og 70'er vinyl og at eksperimentere en del med psykedeliske verdener.
Jeg skriver om venner der røvrender en i deres herointåger, smukke sommernætter i Kattegat, fiaskoen der opstår i forsøget på genskabelsen af ting der engang var, om at flygte fra byen, om den magnetiske kraft i alle dens fristelser, og jeg synger om min dreng!"

Aske har trukket på sine kontakter indenfor de musikmiljøer, som han har været en del af i mange år, både som booker og arrangør. Emil Bureau fra Sonic Dawn har været tovholder på projektet, har stået for mix og produktion, og er osse med i puljen af musikere der spiller på pladen.

Lyt til et nummer fra pladen og hør om det falder i din smag. Hvis det gør kan du bestille en på forhånd, og være med til at få hele projektet financieret.

Sigurd Djurhuus, Afd. O Records
Link til singlen på Bandcamp

 

Eventuelle ting du måske undrer dig over:

Hvem spiller på pladen?
Aske Skat: Lead Vocals, Guitar, Harmonica
Emil Bureau: Guitar, Backing Vocals, Banjo, Electric Organs, Mellotron, Moog, Bass
Frederik Hellum: Bass
Jonas Saxtoft: Drums
Jakob Andersen: Guitar
Janus Lykke Fagerlin: Fender Rhodes
Peter Kohlmetz Møller: Piano
Anna L. Poulsen: Violin, Backing Vocals
Jonas Waaben: Drums, Percussion
Kjartan Bue: Backing Vocals
Sonny Adler: Spoken Word

Hvad sker der hvis beløbet ikke kommer ind?
Jo, crowdfundingreglen er jo, at hvis vi ikke får hele beløbet ind i tide, så betales alle støttebeløb tilbage.

Kan jeg bestille flere LP'er?
Yep. Hvis du vil ha' flere, lægger du helt enkelt 150,- kr. oveni pr. ekstra LP, og støtter med det beløb. Skriv for en sikkerheds skyld antal plader i kommentarfeltet.

PS. For en ordens skyld skal det nævnes, at sitet lægger et mindre gebyr på hvis man støtter. Det dækker bankomkostningerne.
Partnerskaber