Du ender med nålen i armen

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Kim Schou @3513769117

medlem siden 20. juni, 2017

Om projektet

VIL DU HJÆLPE MIG? VIL DU STØTTE UDGIVELSEN AF MIN SELVBIOGRAFI OM MISBRUG?

Jeg søger derfor sponsorer, som vil være med til at realisere bogen.

Jeg kan ikke selv skrive bogen, så derfor har jeg kontaktet Forlaget Schou & Højgaard, som hjælper mig hele vejen fra start til slut.

Det koster ca. 100.000 i honorar for et helt manuskript, der svarer til 200 bogsider. Prisen dækker møder, interviewdage, båndudskrifter fra interviews, skrivning af selve manuskriptet og slutredigering. Herefter skal bogen trykkes og udgives.

2.000 eksemplarer koster rundt regnet 50.000 kroner.

Bogen skal ikke udgives med henblik på en økonomisk gevinst, men derimod fordi jeg brænder for at fortælle min historie til skræk og advarsel for andre. Jeg har gennem en del år nu holdt mange foredrag bygget op omkring den dokumentarfilm, jeg har lavet med titlen: "Du ender med nålen i armen... Sagde de!". Der kan ses en trailer for filmen.

Mange mennesker i alle aldersgrupper vil kunne få glæde og viden af min bog. Jeg tænker specifikt skoler, institutioner o.s.v.

HVEM ER FREDDY FEY

Jeg hedder Freddy Fey og er 52 år gammel og bor i Ribe. Til daglig er jeg Radiovært, dj og foredragsholder. I sommeren 1997 blev jeg clean efter 15 år som stofmisbruger.
Jeg laver denne indsamling da jeg synes at det er vigtigt at få budskabet bredt ud omkring et langvarigt stofmisbrug og de konsekvenser de fører med sig. Jeg har for år tilbage også lavet en dokumentarfilm om emnet som hedder "Du ender med nålen i armen... Sagde de!" Bogen er vigtig at få skrevet, da oplysning omkring dette frygtelige emne ikke kan fortælles ofte nok.
Sidste år blev jeg kåret som vært i Danmarks bedste morgenradio-program..
Men før det, skulle jeg så grueligt meget igennem..
For hvordan kan en ung mand, der er opvokset under trygge og gode kår i en kernefamilie komme helt derud, hvor ingen længere tror på der er en vej tilbage….
Hvorfor kan en vellidt og talentfuld person svigte alle nærmeste omkring sig og begynde at stjæle fra sin egen familie...
Mine forældre sagde til mig at det skulle jeg stoppe med, for ellers kommer jeg til på et tidspunkt at sidde med en nål i armen…. Og det var hvad der skete…
Hvad der startede med hash, endte med hård heroin og en nål i armen...
Gennem sine mange års afhængighed blev der stjålet fra sogneforeningen og mange andre steder. Sågar søsterens dankort blev lænset…
Pushere var der nok af….
En dag blev der smækket en Baseball kølle ned i bordet og en pistol sat for tindingen..

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL:

Mit indsamlingsbeløb er sat til at dække alle de udgifter der er i forbindelse med udgivelsen af bogen.
Det koster typisk ca. 100.000 kr. for at få skrevet bogen. Derudover skal bogen trykkes i ca. 2.000 eksemplar hvilket koster ca. 50.000 kr.
Når jeg ikke op på det ønskede beløb, vil jeg selv med alle midler til rådighed skaffe de sidste penge som der skal til for at realisere projektet.

HVILKEN FORSKEL GØR DET:

Min indsamling er vigtig både for mig og vores børn og unges fremtid. Det gælder om at bekæmpe stoffer på alle mulige måder. Jeg tror på, at min fortælling kan være med til at hjælpe andre, som evt. er på vej ud på et skråplan. Mit håb er også, at bogen vil komme ud til skoler som et oplysende værktøj i misbrugsforebyggelse.
Gennem mange af mine foredrag kan jeg gang på gang konstatere, at min historie har den helt rigtige effekt på folk. Så ved udgivelsen af en bog tror jeg på, at jeg kan komme endnu længere ud.
Partnerskaber