Drømme på dage, hvor tanken er tung

40.570,00 kr. 102.71% af 39.500,00 kr.

110

crowdfunders
udløbet
Solvejmusik @solvejmusik

medlem siden 8. august, 2011

Om projektet

Forudbestil min plade – og hjælp mig med, at få den ud på vinyl!
Jeg har længe drømt om at indspille en plade i USA. Og i vinter rejste jeg så til Nashville, hvor jeg bookede mig ind i det legendariske Club Roar Studio. Her lagde jeg grundsporene til albummet sammen med Tim Easton, Robin Eaton og Jesse Newport. Det var som en drøm!
#cowboys #pedalsteel #doubledenim #altdetder

Siden fløj jeg hjem til Danmark, hvor jeg begyndte et samarbejde med producer og multi-mand, Sebastian Martin Munk Autzen. Han sidder lige nu og lægger sidste hånd på det, der er blevet til et gedigent og formfuldendt værk.


Udgivelsen
Pladen skal udgives digitalt og desuden trykkes på vinyl og CD.
Og jeg har brug for DIN hjælp:

Du kan forudbestille pladen, ved at vælge én af støtte-pakkerne ude til højre og på den måde give mig en hestesko videre i processen. Når fundingen er i mål, sætter jeg trykkeriet i gang. Og når pladen er trykt, vil den dumpe ind af brevsprækken hjemme hos dig.

Hvis vi imod forventning ikke når i mål, får du blot dine penge retur og intet er tabt.

Jeg glæder mig! – Og på forhånd tak.
KH – Solvej og co.

Følg med på Instagram

 

Om Solvej
Solvej skriver sange i et nært, enkelt og relaterbart sprog. Med beskrivelser af livet; også dér, hvor det ikke føles så rart eller er så kønt. Solvej er forelsket i western og folk, betaget af beats og glad for guitar. Solvej er sandkorn, vestenvind, kedsomhed, kærester, cowboyhat, krop, tankerækker, tvivl og åben vej.

Solvej blev i 2019 indstillet til fire GAFFA-priser: årets danske udgivelse, årets danske solist, årets nye danske navn og årets danske pop-udgivelse.


Solvej er et one-woman-band, der af og til er blevet / bliver til et regulært band i forskellige konstellationer, og det bl.a. med Mads Mouritz, Jeppe Gram, Johan Segerberg, John Fomsgaard, Lasse Sandkamm og Tim Easton.


Solvej har spillet på større og mindre scener i Danmark, Sverige, Canada og Alaska. Solvej har spillet koncert i et kontorlandskab, et fængsel, på en båd, til fødselsdage, bryllupper og for folk hjemme i deres egne stuer. På opfordring, selvfølgelig.

Partnerskaber