Din Skuespillerkarriere - En bog man ikke kan undvære

0,00 kr. 0.00% af 65.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Michelle Bercon @7577660610

medlem siden 6. november, 2019

Om projektet

Min store drøm er at udgive en lækker og uundværlig bog for skuespillere og kreative performere. Indholdet er næsten allerede skabt, da jeg som den eneste i Danmark gennem flere år har skrevet på en velbesøgt blog for skuespillere, SKUESPILLERBLOG. (link til bloggen her)

På bloggen giver jeg råd om teknikker og metoder, optagelsesprøver, casting, job som skuespiller i udlandet og meget mere. Der er også interviews, bla. med Bodil Jørgensen.

Sidste år besluttede jeg mig for at stoppe med at skrive på den og i stedet sætte en bog i verden med titlen: DIN SKUESPILLERKARRIERE, hvor jeg samler de bedste indlæg og skriver dem om til en bog, der kommer rundt om alle aspekter af en karriere som skuespiller.

Som et ekstra element har bogen også en coachende del, som hjælper skuespilleren med fokus og at holde troen på sig selv. Denne del vejleder læseren til at få fat i sin indre power, som er mindst lige så vigtig som et talent og flotte billeder.

Beløbet skal gå til konsulentbistand, korrekturlæsning, opsætning, billeder og produktion af bogen. Jeg forestiller mig at det bliver en must-have bog for alle, der ønsker at skabe et liv som skuespiller i Danmark og i udlandet.

Altså en bog man som skuespiller ikke kan undvære. 

Mange tak,

Michelle Berçon

 

Lidt om mig:
Jeg har beskæftiget mig med musik og skuespil siden jeg var teenager. Min skuespilleruddannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har jeg tillært mig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg uddanner mig forsat og tager på Master Classes både i DK og i udlandet.

Jeg har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en-til-en og på workshops siden 2009.


Udover at jeg som skuespiller har medvirket i flere film og TV serier, er jeg uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup. bl.a. har jeg været dramalærer og vikar på Copenhagen International School i flere år.

Jeg bor i København, men er født og opvokset i Jylland. Der har jeg stor tilknytning til Silkeborg og Horsens, hvor min familie bor.

Partnerskaber