re-mastering af RUSSIAN PIZZA BLUES spillefilmen

144.343,95 kr. 111.03% af 130.000,00 kr.

397

crowdfunders
udløbet
Wikke & Rasmussen @9031067529

medlem siden 16. september, 2020

Om projektet

RUSSIAN PIZZA BLUES er vores første spillefilm, som vi lavede i 1992.

Den var særlig for os på mange måder:  vi anvendte en anden dramaturgi end den gængse og flettede historierne sammen i løbet af en enkelt sommernat i storbyen, de første 15 minutter foregår på russisk,  vi fik mulighed for at arbejde med mange fremragende skuespillere og så sagde Monica Zetterlund
ja til at indsynge titelsangen og til at medvirke i filmen.

Filmen modtog mange priser og tog os med på mange dejlige ture rundt i verden til diverse filmfestivaler.

Russian Pizza Blues var kortvarigt ude på VHS i 90’erne og naturligvis også i biograferne. Og så vises den med jævne mellemrum på TV.  Men det er en særlig omklippet version, som blev lavet efter ønske fra tv-stationen. Tv-udgaven er krydsklippet og hele magien i den oprindelige fortælling er i vores øjne gået tabt. Gennem årene har mange spurgt os om den originale spillefilm version ikke kunne blive udgivet på Blu-ray / DVD i en nyrestaureret version. Men det koster en del penge og dem vil vi nu prøve at rejse sammen med jer.

Vi vil stå for en ny scanning af det originale film negativ. De samme filmruller som rent faktisk kørte gennem Arriflex 35BL kameraet på de magiske aftener dengang vi filmede i København. Og så vil vi producere en stribe Blu-Ray og DVD kopier med booklet, fotos og historien om filmen – fortalt af os selv.

Hvis du synes det er en god idé indbyder vi dig hermed til at støtte projektet.

Vi beder i første omgang om 130.000 kroner og hvis der kommer flere penge ind vil vi få mulighed for at lave mere omfangsrigt ekstra materiale samt opgradere 2K scanningen til en 4K scanning som er noget dyrere.

Det er op til jer. Tak for jeres støtte og interesse gennem alle årene.

Nu er det jer som bestemmer om vi skal ha’ Russian Pizza Blues – Directors cut -digitaliseret og ud på
Blu-ray og DVD!

Mange hilsener
Steen & Michael
WIKKE&RASMUSSEN / Græsted Film & Fjernsyn
Partnerskaber