Releasekoncert

0,00 kr. 0.00% af 14.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Liv @life

medlem siden 7. oktober, 2020

Om projektet

Duften af nymalet kaffe danser ved din næse, fuglene kvidrer dagens sidste toner og ude i horisonten skifter himlens blå til orangerøde efterårsfarver, som åbner en hel ny verden i dit tankerum. Selvom du foretrækker bare tæer i græsset, er du iført billige hyggestrømper fra din yndlingskøbmand, mens du hviler din hage og dit tankespinderi mod dine knæ. Du lukker øjnene, tager tre dybe vejrtrækninger og hører knæk fra guitarstrenge, der maler musikken i dit indre. Pludselig får du øjenkontakt med månen, som strækker sine store lyttende ører, og giver dig lyst til at åbne din mund og lade din stemme flyde i en strøm af dine fortællinger.


Du er i dit eget tankeunivers, men du er der ikke alene, for omkring dig sidder individer præcis ligesom dig, der har følt glæde, sorg, savn, vrede, misundelse, skam og kærlighed, og det alles sind fortæller dig, er, at vi alle kan rende rundt og føle os forkerte, fjollede og fejlfyldte - og det er helt i orden.


I SPîR er det både dine og vores egne historier, der inspirerer rummet, og her bliver der med øjenkontakt, latter, selvopfundne ord og kærlighed skabt et nærvær, som ikke skal beskrives med fakta og tal, men mærkes med hjerterum, trommehindsides og mellem fingrene. Vi starter en fælles rod, gror sammen en spire og alle vores historier bliver til grene på vores fælles stamme.


___________________________________________________________


Vi har lavet en EP "Conversations with the moon". Den er indspillet, mixet og færdig. Der er styr på coverart, og bandet er fuld sving med at få styr på sangene, så vi kan være klar til en releasekoncert. En releasekoncert, vi havde ønsket os at afholde i foråret, men som af gode grunde blev udskudt. Nu kan og vil vi ikke vente længere, vi vil spille for jer! Vi gør det på coronasikker-afstand, og umiddelbart efter vores EP udkommer i november, udgiver vi en koncert, hvor vi har sørget for ekstra stort set-up, så sangene får den lækreste sound for jer.


Vi medbringer et sejt band bestående af Yngve Øverby, Kasper Winther, Mads-Ole Østergaard Nielsen, Frederik Kistrup Simonsen og selvfølgelig Simon Buhl Sørensen og Liv Kirstine Lund Poulsen.


Vi vil spille sange fra vores kommende EP samt nogle af de sange, vi har lavet siden, så der er lagt op til en koncert med højt musikalsk niveau og både nye og velkendte sange, og alt dette bliver indspillet i The HideOut-studio hos en tjekket og flink mand ved navn Lucas Illianes. Det er netop til dette, at vi mangler de sidste mønter. Vi har fået penge fra fonde til både indspilning og mix af vores EP samt nogle af penge til denne koncert, så det er slutspurten, vi sætter ind nu.


Lidt om vores EP:


Vores EP "Conversations with the moon" handler om at føle sig lille og fortvivlet, og voksen, højtflyvende og forelsket. Sangene hedder "Against the Ground (with my heart), Falder og Paperplane samt et ekstra lille instrumentalt nummer komponeret af Simon Buhl Sørensen. På sangene medvirker band samt strygertrio, så nu kan I høre vores musik, som vi har forestillet os, at den skulle være, da vi skrev den.


Sangene er alle skrevet af Simon Buhl og Liv Kirstine, og de er blevet til på forskellige tidspunkter i vores historie som duo, men fælles for dem alle er, at de er kommet til i fællesskab og omgivet af smil og venskab!


Vi mangler det sidste for, at det kan lade sig gøre. Og her kan du hjælpe uanset hvor stort og småt et beløb end måtte være! Hvis du donerer en mønt, og er interesseret i at få en koncert med os hvad enten det er hjemme hos dig selv, på dit arbejde i din frokostpause, på skovturen med familien, så kontakt os. Vi vil så gerne vise vores taknemmelighed.


Og herfra er der ellers bare at sige. Tusind tak fordi du følger med. Vi ses forhåbentlig derude, og ellers høres vi ved, når vores EP udkommer i midt-november.


Mange hilsner, SPiR.

Partnerskaber