Bæredygtigt mikrobrand

13.634,00 kr. 113.62% af 12.000,00 kr.

42

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Skal du være med til at starte et bæredygtigt mikrobrand?


Du ved det godt. - Du skal købe mindre nyt tøj og det du køber skal være både bæredygtigt og holdbart, så du belaster klimaet mindst muligt … Desværre er kombinationen af godt design, lækker kvalitet og bæredygtige materialer alt for ofte en dyr affære. Derfor ender du måske også med at hive et par ekstra billige t-shirts med hjem, selv om du godt ved, at bomuldsproduktionen har belastet unødvendigt og farverne har forurenet området omkring fabrikkerne ... Og så har jeg ikke engang nævnt, hvordan du måske har det, når du hører om de store koncerner, der destruerer tonsvis af tøj fra overproduktion af sidste års modekollektion? Det dilemma vil jeg udfordre.


GOTS-certificeret kæmmet bomuld, Wear Fair og OEKO-tex
TouREDlife er et dansk mikrobrand, som skaber basistøj af både bæredygtige og certificerede materialer, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Her bliver ikke tale om overproduktion, for som mikrobrand bliver mit tøj produceret løbende og i små oplag, så vi er sikre på at hver en t-shirt har sin berettigelse.


Valgfri donation og T-shirt til introduktionspris
Lige nu kan du være med på rejsen med en valgfri donation. For beløb over 275,- kan du eksempelvis frit få lov til at vælge mellem TouREDlife første tre t-shirtsdesign i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld.  Har du ikke brug for en ny t-shirt, men ønsker at støtte projektet, kan du også give en mindre donation efter eget valg og vil som tak få en personlig hilsen på sms. Du kan se de forskellige steps for donation i teksten til højre (eller nedenfor, hvis du er på din mobil).


Billederne her på siden er unisex modeller, men ønsker du en damemodel i stedet, så skriv det i kommentarfeltet når du bestiller.


Læs mere om projektet
Læs mere om certificeringer, bæredygtighed, mig og TouREDlife på min hjemmeside: www.touredlife.com Og følg med på instagram: https://www.instagram.com/touredlife/ eller facebook: https://www.facebook.com/touredlife


OBS! - For hver donation opkræver betalingsgateway'en 5% i administrationsgebyr. I praksis vil det altså sige, at hvis du støtter projektet med eksempelvis 100 DKK, hæves der 105 DKK på kortet. 

Partnerskaber