Swiftly

1.400,00 kr. 0.47% af 300.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
Prasad Chougule @prasad2020

medlem siden 13. juni, 2019

Om projektet

Swiftly butik er et nyt købekoncept i Aarhus C - jeg selv kan købe uden hjælp med Swiftly APP. Vi åbner vores første hurtige butik på Nørregade 38 i Aarhus sammen med Indisk fra Aarhus Street Food.

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor kiosk-butikkerne har højere priser på de varer, der er meget billigere i supermarkedet? Årsagen er, at de har høje omkostninger til medarbejderløn, bogstaveligt talt koster produkterne ikke meget. Vi at Swiftly reducerede medarbejderomkostningerne med 70% og kan derfor give dig produkter meget lavere priser på markedet.

I princippet er konceptet det samme som 7-eleven, men det er også en hurtig servicerestaurant, hvor du også kan sidde og spise. Vi vil sælge nøje udvalgte mad og drikkevarer, der tilfredsstiller dine behov, såsom hurtig frokost, snacks. Vi planlægger også at sælge frokost og middag, der er lavet på hurtigt. Du får muligheden for at abonnere på en ugentlig eller månedlig madplan og vælge blandt vores opskrifter. Vi fortsætter med at ændre menuen til frokost og middag, så du får en rimelig variation. Der vil også være masser af vegetarisk og vegansk mad. Der vil også være en børnemenu, så vi dækker alles behov.

Hvordan shopper jeg i Swiftly

Scan QR-kode ved indgangen med Swiftly APP, og hent de produkter, du ønsker, og læg dem ved disken. Et system opretter automatisk en indkøbsliste og debiteres via din APP. Appen har også mulighed for at scanne produktet og betale, så du kan betale, mens du er i butikken. Vi vil være i butik i bestemte timer for at hjælpe dig, men det meste af tiden vil du være i butikken uden sælger.

Hos Swiftly bruger vi madbeholder til din takeaway, som du kan købe en gang og genbruge og du kan også medbringe din egen madbeholder. De foreløbige åbningstider er fra 7:00 til 23:00 for alle, og for medlemmerne er det åbent 24/7. Hvis vi får et godt svar, lancerer vi til sidst et tilpasset årligt medlemskab, der passer til dine behov.

Således gør vi alle en forskel ved:

1- Sammen reducerer det unødvendig plastaffald til vores takeaway-mad.

2- Få lige så konkurrencedygtige priser på varer - for det meste billigere - sammenlignet med den konventionelle kiosk.

3- Vi vil give dig bekvemmelighed på en smartere måde til bidrage for omverdenen og lokalsamfundet.

4- Giv dig selv muligheden for at vælge en anden købsmodel og gør en forskel for miljøet.

Hvorfor crowdfinansiering hos Booomerang?

Vi mener, at en stor del af konceptet skal ejes sammen med de mennesker, der ønsker en ændring i deres shopping vaner. Sammen skal vi aktivt bidrage til at reducere vores mængde emballage, vores madspild og støtte sund kost. Swiftly marked er et værktøj, der aktivt kan gøre en forskel i vores hverdag. Først bliver det lidt akavet at skulle ændre vores måde at købe vores takeaway på, men vi synes, det er det værd. Swiftly skal også være en platform for nye ideer, nye forslag, nye måder at tænke på. Konceptet vil altid være dynamisk og bevægende.

Vi investerer midlerne i IT-system, sikkerhedssystem, til at købe råvare, nogle møbler, få udstyr, masser af stål madbeholder.

Når alt er gået godt, og vi er klar til at åbne, vil du, der har ydet en donation, blive inviteret til vores flere åbningsbegivenheder, hvor der vil være hygge, musik, god atmosfære og forskellige åbningstilbud.

Fundraising-kampagnen løber fra 21.11.2020 til 01.02.2021, og vi planlægger at åbne den 01.03.2021.

Hvem vi er?

Jeg hedder Prasad Chougule fra Indien og boede i Danmark fra de sidste 10 år. Jeg har udviklet Swiftly-konceptet og har indgået et samarbejde med Indisk køkken fra Aarhus Street Food, der vil gøre et lækkert måltid til dig på Swiftly.

Hvis du har spørgsmål, hvis du er et firma på udkig efter et bæredygtigt måltid, hvis du er en butik-ejer, der ønsker at implementere Swiftly APP i din butik, er du velkommen til at kontakte mig på info@aicoms.com

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber