Graven

0,00 kr. 0.00% af 1.499,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jeppe Christian Kimose @kimose29

medlem siden 3. december, 2020

Om projektet

Heyy!

Vi har samlet et hold af fremtidens filmtalenter. Det er jyske talenter fra Aarhus omegn og Esbjerg der mødes, fordi vi gerne vil frem i filmbranchen.

Det er vigtigt at vi sammen bliver en del af noget større, og vi tror på den gode historie aldrig uddør.

Filmen: Kortfilmen hedder "Graven" og det er en sci-fi med inspiration fra the Matrix og Stranger Things. Den unge William er fanget i limbo mellem liv og død. Han vågner og har nogle dramatiske opgør med 2 kvinder fra hans liv. Den ene er en eks som han var årsag til gik bort, samt en mormor der kommer tilbage i en ung krop.

Temaerne er: Fattigdom, blive voksen, livet, anderkendelse.

Hvorfor skal du støtte os? Det er dyrt at live film, og da vi alle har arbejde eller studie ved siden af, har vi desværre ikke råd til kæmpe budgetter og Marvel effekter (endnu!!). Vi har brug for jeres støtte til at få det bedste resultat frem.

Hvis du støtter os får du: privat link så du kan streame den online når filmen får premiere til august 2021. Dette er unikt, da vi sender den ind til filmfestivaler, og de kræver at den ikke må komme på Youtube(Vimeo).

Interviews med de medvirkende.

 

Så hvis du også tænker at alt er muligt, og man skal gå efter drømmen, så er du velkommen til at joine "guldgraverne" (Crewet") og blive en del af holdet!!

 

Crew

Lydmand: AU (Medievidenskab) Lars Lund

Instruktør:  AU (Dramaturgi) Jonatan Peleg

Skuespiller/Manus: Jeppe Christian Kimose (Freelance)

Kamera: Bilal H. (Freelance, vundet indepedent short film festivals i Rom, Lissabon etc.)

 

ps. Vi laver self også en version med "english subtitles"
Partnerskaber