CD og SANGBOG med musikalsk julenostalgi som vi elsker den

400,00 kr. 0.30% af 135.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Kim Holm @projektmageriet

medlem siden 13. april, 2020

Om projektet

Juletiden er fyldt med musik og sang, og vi holder af de mange skønne julekalendersange. Det er sange som børn og voksne nyder at synge med på. Vi vil skrue tiden tilbage til 1980’erne og 1990’erne, hvor det handlede om jul, nisser, julegaver, sne, hygge og stemning. Julekalendersangene fra dengang er blevet klassikere og hører julen til på en helt særlig måde. Vi vil lave en ny børnejule-cd og sangbog med helt nye sange skrevet i samme stil og med samme glæde som dengang og med melodier skrevet af komponisterne bag hittene fra dengang. Alt med det formål at børnene kan stifte bekendtskab med, hvad julen handler om på en musikalsk og underholdende måde.

Julen er en særlig tid på året, som vi elsker og ser frem til. Jul er glæde, varme, nærvær, god mad, julegodter og julegaver. Men julen er også meget mere end det. Julen har nemlig sin helt egen klang. Når december nærmer sig og mørket falder på samles vi og julehygger, hvor det der skaber en helt særlig stemning er julens mange sange og melodier sammen med julekalenderne i tv. Kombineres de to ting, så får man de skønne, sjove og stemningsfulde julekalendersange vi husker og glædes over gang på gang.

For mange er julekalendersange blevet en fast ingrediens i julehyggen og bliver sunget lystigt rundt omkring i hele landet i december og ofte allerede i november. Mange af de sange, vi nynner med på og ofte kan teksten til udenad, blev skrevet tilbage i 1980’erne, 1990’erne samt i starten af 00’erne. Der er mange, der holder meget af netop sangene fra den periode og julen i det hele taget.

Derfor brænder vi for at lave dette projekt, hvor vil vi producere en jule-cd for børn og voksne med nye sange skrevet i samme stil og juleånd som dengang. Vi har samlet en række af komponisterne bag de elskede julekalendersange, som vil skrive nye melodier. Teksterne skrives af tekstforfatter og sangskriver Kim Holm, der blandt andet står bag en julemusical, en julekalenderbog og en lang række sange i mange forskellige sammenhænge. Sangene bliver sunget af professionelle sangere og gæstesolister fra julekalenderne.

Cd’en bliver både en nostalgisk musikalsk oplevelse, men også en spændende mulighed for at holde fast i julens traditioner og give børn og barnlige sjæle mulighed for at lytte og ikke mindst synge med på de velklingende melodier, der leder tankerne hen på de glade julekalenderdage.

Sammen med cd’en udgives en sangbog med tekster og noder, så der kan spilles og synges hjemme, i skolen, i SFO’en, i børnehaven, i Musikskolen med mere.

Håber I vil være med til at skabe musikalsk julestemning og glæde for ALLE, der holder af jul, nostalgi og traditioner.

Følg med i gruppen 'NU SKAL DU BARE HØRE' på facebook.

På forhånd 1000 TAK

Kim Holm

 

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber