Guldkorn - om at være særligt sensitiv i spirituel udvikling

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Tina Melgaard @tinaguldkorn

medlem siden 12. december, 2020

Om projektet

Titel på mit bogprojekt:

Guldkorn - at være særligt sensitiv i spirituel udvikling. Blogindlæg og tekster 2011-2020. Forfatter Tina Melgaard.

Hvorfor gør jeg det her:

 

Nu gør jeg noget utraditionelt, for mig utraditionelt, og netop denne tid og det nye år er som skabt til nytænkning og mere frihed og lethed, i de valg vi træffer.

Den bog jeg har liggende, som i store træk er færdig, VIL så gerne ud for at løfte og berige med øget bevidsthed til de mennesker der har brug for det. Og den kommer til at være genial som en opslagsbog. Den kan ligge opslået, med et budskab, man har brug for at blive mindet om.

Den bliver lækker, med guldforside, fyldt med mine egne magiske naturbilleder, i et lækkert format samt med et anderledes layout.

Hvad går projektet ud på og hvorfor vil jeg så gerne have bogen udgivet:

Jeg har samlet rigtige mange guldkorn og universelle sandheder, i forhold til at være særligt sensitiv. Og i forhold til at være i spirituel udvikling.

Der er de sidste 10 år skrevet meget om særlig sensitivitet, og jeg har været med hele vejen. Jeg har læst en del, undersøgt i mig selv og undersøgt i de mennesker jeg har vejledt, som ergoterapeut, alternativ behandler og som coach for ledige fleksjobbere. Jeg har formidlet om det via blogindlæg og egne forfattet tekster bla. på Facebook-siden: Særligt sensitiv og spirituel med over 1500 følgere.

Den vinkel jeg har med, som er for de ekstra sensitive mennesker som føler sig spirituelle og åbne for at mærke kollektive påvirkninger, er der hårdt brug for. Der findes ikke mange der behandler dette emne som jeg gør, og hvis viden også inkluderer clairvoyante indsigter om emnet.

Jeg er i kontakt med flere og flere mennesker som mærker de er ekstra sensitive, og som også har en spirituel åbning. Nogle af dem mærker, at det hjælper at bede bønner. Nogle tror på reinkarnation. Nogle mærker, at der bare er meget mere end det der umiddelbart kan forklares. Nogle tror på engle. Nogle noget helt andet. Spiritualitet er et meget bredt spektrum, og kan være lige så jordbunden som den kan være højtflyvende.

Hvad skal pengene bruges til:

Jeg har alt materiale liggende og har gennem noget tid været i kontakt med og samarbejdet med Forlaget Kahrius i Them. Prisen på mit bogprojekt er ca. 20.000 kr. (har dokumentation fra Kahrius). De har været meget grundige og hjælpsomme og det føles rigtigt at vælge dem, samt at støtte lokalt bogforlag.

Jeg ved, at mange er interesseret i min bog og det brænder i mit hjerte, og vil bare så gerne have den udgivet og ud til de mennesker der ved de har brug for den, og åbne horisonten for dem der endnu ikke ved at de har brug for den.

Men min økonomi er virkelig udfordret, og ekstra i disse måneder hvor min indtjening har været begrænset grundet Corona-omstændigheder.

Så det er urealistisk at jeg selv kan spare op til udgivelsen af bogen.

 

HER KAN DU LÆSE 2 AF DE BLOGINDLÆG DER SKAL MED:

 

https://tinamelgaard.dk/s%C3%A6rligt-sensitiv-og-spirituel

 
Partnerskaber