Skoleprojekt i Kabul

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
najibaakbari @najibaakbari

medlem siden 25. december, 2020

Om projektet

Afghan Daanish Foundation er en frivillig velgørenhedsorganisation, der arbejder for at ændre det afghanske uddannelsessystem, så det passer til en moderne pædagogisk ånd, og udbrede adgang til uddannelse til alle børn i Afghanistan. Vi oplever desværre at selv i år 2020 forsømmes pigernes ret til uddannelse. Du undrer dig måske over, hvorfor ”Daanish” er stavet med to a’er. Det er ikke en stavefejl, men et lille bevidst tvist, da ”daanish” også betyder ”viden på persisk. Navnet forpligter os til vores vision, som er at sprede viden og information i både Danmark og Afghanistan til fordel for begge lande.

Vi søger 50.000kr til at renovere en skolebygning i den østlige del af Kabul. Rent vand og sanitet er nu mere end nogensinde vigtigt for at forebygge og beskytte menneskers sundhed og helbred under Covid19 pandemien. Med jeres generøse donationer vil vi genopbygge det faldefærdige skolebygning, der hverken har toiletter, håndvask eller elektricitet. På skolen går der omkring 2.200 elever i aldersgruppen 7-16 år, hvoraf omkring 700 af dem er piger.

Samtidig med renoveringen af skolebygningen og vandsystemet giver vi børnene en tryg skolegang og mulighed for at deltage aktivt i civilsamfundet. Dette er vigtigt for et velfungerende demokrati på lokalt, nationalt og globalt niveau.

Alle donationer gør en kæmpe forskel. På forhånd tusinde tak!

 
Partnerskaber