Hjælp til Vinstue 90

33.574,00 kr. 16.79% af 200.000,00 kr.

112

crowdfunders
udløbet
Vinstue 90 @vinstuen90

medlem siden 30. december, 2020

Om projektet

Hjælp Vinstue 90

 

Vi går alle med en lidt tommere følelse disse december dage, hvad der normalvis er de sidste smukke dage op til jul, er lidt mere afdæmpede end normalt. Vi står i en svær situation alle sammen, hvor man som individ og som virksomhed har mulighed for at tænke over hvilke ting der er vigtige for én.

Her fra Vinstue 90, der ville vi selvfølgelig ønske at vi kunne servere jer kolde øl, små skarpe eller lige hvad jeres hjerter måtte begære. Men udefrakommende faktorer har spillet ind og der har måttet ageres derefter.

Det er en svær situation for alle, vi ønsker at give jer den bedste værtshus oplevelse mange år endnu, men må indse at alle nedlukningerne tager hårdt på vores elskede beværtning. Ikke blot på de personlige plan, men også som virksomhed.

Vi har derfor besluttet at oprette dette projekt for vort skønne sted, vi vil sætte enorm pris på enhver støtte til at støtte vores fortsatte overlevelse.

Vi håber på at I har lyst til at give en donation, enhver størrelse er enormt værdsat, og at vi sammen kan komme igennem denne tid, for at rejse os stærkere på den anden side.

Vi vil løbende lave opdateringer og uddeler naturligvis små sjove gaver til vores donatorer (mere info følger).

Med venlig hilsen

Vinstue 90

 


Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

Støtter du med mere end DKK 1100 på denne side er transaktionen underlagt KYC/AML bestemmelser, og du vil derfor blive bedt om at fremsende billed ID så pengene kan sendes til projektinderhaveren.
 
Partnerskaber